Boerenbed herfst 4758 Boerenbed herfst 4758

Nieuwjaar blijft op 1 januari

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background

Nieuwjaarsdag begint op 1 januari


Wist je dat er meer dan 100 uitdrukkingen, gezegdes of spreekwoorden zijn met dieren? Dat vinden wij natuurlijk reuze interessant! Je vindt er vandaag één met een goed advies erin verstopt.

Of je nu rent als een haas, of kruipt als een slak, nieuwjaar blijft op 1 januari.


Het is alweer 1 januari. En dat betekent; alweer een jaar voorbij! Heb jij ook wel eens dat je je afvraagt waar alle tijd toch is gebleven?

Het, van oorsprong Chinese gezegde, slaat op de manier waarop we ons leven soms leiden. Ben jij iemand die geregeld rust neemt om even stil te zijn bij wat er allemaal is gebeurd? Of ben jij iemand die van het één in het andere rolt, voortdurend in beweging is en altijd druk lijkt te zijn? Het gezegde wil dus eigenlijk zeggen; of je je nou vaak haast óf het soms rustig aan doet, we treffen elkaar allemaal weer op hetzelfde moment.

Je kunt dit gezegde natuurlijk op veel manieren interpreteren, maar bij BoerenBed weten we dat even stilstaan bij wat er allemaal gebeurt en de tijd nemen om het even rustig aan te doen heel belangrijk zijn. Even simpeler leven noemen wij dat. Rust voor jezelf, maar ook vooral écht tijd met elkaar. Want dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

We hopen dat jullie die tijd in het komende jaar ook nemen. En natuurlijk verwelkomen wij jullie graag bij ons op de boerderij. Want daar is even kruipen als een slak helemaal niet moeilijk. Het enige dat je moet weten is hoe je een vuurtje maakt. De rest gaat vanzelf.

We wensen jullie een fantastisch nieuwjaar!

Het team van BoerenBed

Boek jouw vakantie