Over BB banner1 Beleefmb1

BoerenBed en
onze boeren

<
De luxe van de basics
•

Het BoerenBed verhaal

We weten het allemaal maar we vergeten het te vaak: boeren zijn belangrijk. Zonder de boer geen groenten, fruit of vlees in de schappen. Maar weet jij écht wat boeren precies doen? Bij BoerenBed beleef je van dichtbij hoe het is om te leven op het boerenerf. Tijdens je verblijf op de boerderij kun je leren, ravotten, ontdekken en relaxen.

Dit maakt BoerenBed uniek

Check Écht kleinschalig
Check Ontdek het boerenleven
Check Ruime en comfortabele tenthuisjes
•

Help een handje

BoerenBed bracht als één van de eersten het toerisme naar het platteland. Je vakantie op een BoerenBed boerderij is goed voor jou en voor de boer. Je bezoek betekent namelijk extra inkomen, en een kans om het unieke verhaal van het boerenleven te delen. Zo kun je genieten van al het moois dat de boerderij te bieden heeft en je steentje bijdragen. Na een heerlijke vakantie kom je terug met een hoop nieuwe kennis en fantastische ervaringen.

Meer leren over het boerenleven

Waar komt melk vandaan? Hoe groot is een koe? Één op de vijf basisschoolkinderen kan deze vragen niet beantwoorden, zo blijkt uit recent onderzoek. Dat is een beetje vreemd, toch? We zien het als onze missie om iedereen te leren begrijpen waar voedsel vandaan komt en welke rol boeren spelen in onze samenleving. Als je nieuwsgierig bent naar het boerenleven dan laten we je graag zien hoe we te werk gaan. Zo ontdekt je op een relaxt vakantietempo een hoop interessante dingen en als je zin hebt, mag je altijd een handje meehelpen.

Taartentuin 27 of 58

Kies voor BoerenBed

Check Dichtbij het boerenleven
Check Altijd een privédouche
Check Geen stroom, geen afleiding

Onze organisatie


We zijn een oer-Hollands bedrijf met een hoofdkantoor in Baarle-Nassau. We zijn kleinschalig - net zoals op onze boerderijen - maar met jarenlange ervaring in de reissector. Ons team staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we hebben experts voor elk land waar we actief zijn.


Op de boerderij is zó veel te beleven, dat je eigenlijk niet eens van het erf af komt.

Ga op avontuur

<
Hier vind je onze boerderijen
map
Bekijk de map

Maak kennis met onze boeren

<
Krijg je geen spijt van!

Boek jouw unieke ervaring