Verras mama, vier Moederdag bij BoerenBed

Moeders, ze zijn er in allerlei soorten: luizenmoeders, mijn-kind-kan-alles moeders, overblijfmoeders, bonusmoeders en avontuurlijke moeders. Maar één ding is zeker: een moeder is een echte superheldin! Oké, misschien een zonder cape en mét wallen, maar dat doet er niet toe. Dus hoog tijd om mama eens te verwennen - en met deze simpele, kleine dingen ga je haar heel blij maken!

Boerenbed 0552

Een vers ontb-eitje

Laat me raden. ’s Morgens zorgt jouw mama ervoor dat je meteen kan smikkelen van je boterham met hagelslag. Dus, tijd om de rollen even om te draaien! Laten we voor mama een lekker ontbijt maken met een kopje koffie, een gebakken eitje en heerlijk vers brood. Wil je het nóg specialer maken? Plaats je zelfgemaakte ontbijt op een plateau en breng mama ontbijt op bed. Dan stapt ze zeker met het juiste been uit bed!

BE Boerder eitje Website Images

Zet mama in de wilde bloemetjes

Op Moederdag kan je je mama letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes zetten. Maak samen met papa een leuke natuurwandeling en pluk ondertussen de mooiste bloemen voor jouw supermama. Ze zal zo blij zijn met een zelf geplukt boeket!

Moeder(dag)liefde gaat door de maag

Een keer niet bedenken wat we nóú weer eens gaan eten. Koken voor mama is bij BoerenBed kinderspel - met een klein beetje hulp van papa natuurlijk 😉! Tijd om samen de Italiaanse kok in jullie naar boven te halen. En wat is nou heel lekker, makkelijk te maken en smaakt altijd? Pizza natuurlijk! Tijdens de pizza-avond bij BoerenBed kies je zelf wat je er allemaal op wilt. De boer bakt jouw pizza af in een houtgestookte oven. Dat wordt smullen!

Tip: Maak een pizza voor mama in een hartjesvorm!

Pizza

Pure ontspanning voor mama

Geef toe: onze mama’s zijn toch échte superhelden? Ze doen de was, rijden van hot naar her, koken lekker eten én dat doen ze nog eens met een glimlach. Dringend tijd voor een (ont)spannende vakantie voor mama dus!

Een boerderijvakantie bij BoerenBed is perfect om jouw mama volledig te laten ontspannen. Zoek op de boerderij de mooiste wilde bloemen, raap bij het kippenhok verse eieren voor het ontbijtje en maak ’s avonds gezellig samen je eigen pizza tijdens onze pizza-avond.

Bekijk beschikbaarheid met Moederdag