Farm life 01

14-06-2024

Een dag bij BoerenBed

Bij BoerenBed is áltijd wat te doen. Beleef de gezelligste boerderijvakantie met het hele gezin. Je slaapt in een heel ruim Tenthuisje, dat van alle gemakken is voorzien. Een weekend of een weekje. Écht tijd voor elkaar, vol ontdekkingen en avontuur, maar ook volop ontspannen. Bovendien we hebben boerderijen op de mooiste locaties. Weten hoe een dag bij BoerenBed eruit ziet? Lees het hier en begin alvast met ontdekken.

IMG 8815

09-08-2023

De voordelen van disconnecten voor kinderen

In een wereld waarin digitale schermen bijna net zo vanzelfsprekend zijn geworden als de lucht die we inademen, kan het soms een uitdaging zijn om onze kinderen los te koppelen van hun schermpjes. Maar heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als je die smartphones, tablets en laptops even aan de kant schuift?

Image4 kopie

14-07-2023

5x waarom lezen tijdens je vakantie een goed idee is

Wat was de laatste keer dat jij toe bent gekomen aan dat ene boek die je stiekem al weken wil lezen? Met onze eindeloze lijst met alle to-do's, is het makkelijk om lekker een hele avond te Netflixen. Gedachten op 0 en voor je het weet zijn er 4 afleveringen doorheen. We have all been there. Maar wist je dat lezen écht veel positieve effecten heeft? Dat kun jij wel gebruiken tijdens je weekendje ontspanning bij BoerenBed. Dag netflix, hallo stapel boeken!

DSC04039

14-06-2023

7x tips om beter te slapen

Gesnurk, een woelende partner, strijd om de deken, stress op het werk: er zijn veel redenen die kunnen zorgen voor een slechte nachtrust.

Ooievaar broedt op nest

11-05-2023

Leggen alle vogels in mei een ei?

Als dit waar zou zijn, dan zou het een behoorlijke chaos worden in Nederland! Overal waar je kijkt, zou je eieren vinden - in elke struik van je tuin, op het dak van je auto of het balkon van je buren. Het is natuurlijk ook niet zo dat alle vogels in Nederland een vergadering hebben gehouden en alle agenda's naast elkaar hebben gelegd om het samen af te stemmen. Maar hoe zit het dan wel?

DSC 3746 kopie

12-04-2023

Dé reden waarom we graag naar dierenfilmpjes kijken

Betrap je jezelf ook wel eens dat je uren ligt te scrollen op social media en te kijken naar schattige dierenfilmpjes? Een kat die de welbekende 'crabwalk' doet, een geit die lijkt te gillen als een mens of de koeien die dansen in de wei wanneer ze weer voor het eerst naar buiten mogen. We kunnen er niet omheen: dierenfilmpjes zijn een absolute hit. Maar waarom zijn we toch zo gek op deze video's?

120 A8838 cropped

30-03-2023

Kraak het ei: zo herken je of er een kuiken op komst is

Tijdens Pasen eet heel Nederland zo'n 35 miljoen eieren (wow!) en ál deze eitjes komen uit Nederland. Maar hoe weet de boer nou of er een bevrucht eitje tussen zit? Met zo'n 35 miljoen eieren voor één weekend, zijn dat behoorlijk wat eieren die gecontroleerd moeten worden. Maar gelukkig zit er in het eitje dat jij thuis opeet natuurlijk geen kuikentje. Hoe de boer dat weet? Lees snel verder!

DSC 2865 2

15-01-2023

8x waarom BoerenBed dé perfecte vakantie is voor gezinnen met peuters

Het kan een hele onderneming zijn: op vakantie gaan met de allerkleinsten. Een hele volksverhuizing, de bekende 'nee'-fase en een achterbak die eruit als een tetris-spel. Don't stress. Bij BoerenBed is het tijd om te ontspannen, óók voor papa en mama. Je peuter zorgeloos rondkruipen en spelen. Dát klinkt pas als vakantie en dat is het ook. Lees meer over de redenen waarom BoerenBed dé perfecte vakantie is voor jou en je peuter.

Boerenbed herfst 4397

12-12-2022

Even écht ontspannen tijdens kerst

Thuiswerken, scholen dicht en druk. De kerstdagen zijn, ook, om even tot rust te komen en tijd te hebben voor elkaar. Hier een paar tips van de boerderij.

Paard meisje dwingeloo

02-12-2022

Is het paard van Sinterklaas undercover bij BoerenBed?

Het typische beeld van Sinterklaas met zijn witte schimmel is alweer enkele weken in het land. Ozosnel is al enkele jaren het nieuwe hulpje van Sinterklaas en lijkt verdacht veel op het witte paard bij Hoeve Brugge. Maar wist jij dat het paard van Sinterklaas niet wit geboren wordt? Benieuwd hoe dat zit, lees dan snel verder!

Pumpkin

15-10-2022

Pompoen zit in het seizoen

Waar denk jij aan als we zeggen: herfst? Juist ja: pompoenen! De herfstvakantie staat voor de deur en na maanden lekker in de zon hebben kunnen luieren, is nu het pompoenenseizoen aangebroken. Niet alleen ontzettend leuk om uit te hollen voor Halloween, maar ook erg lekker tijdens de koude en gure dagen!

Boerenbed 0562

01-10-2022

Seizoensgebonden en lokaal eten? Zó doe je dat!

Herken je dat? Je zit op je werk te fantaseren over wat je vanavond gaat eten. Je duikt snel na het werk even de supermarkt in en hebt keuze uit honderden verschillende gerechten, altijd binnen handbereik. Goodbye cravings and hello comfort food! Je zou bíj́ná vergeten dat we vroeger alleen maar met de seizoenen mee aten. Maar hoe doe je dat ook alweer? Met deze tips van de boeren ben je al een heel eind op weg.

<
Krijg je geen spijt van!

Boek jouw unieke ervaring