DSC 2865 2

15-01-2023

8x waarom BoerenBed dé perfecte vakantie is voor gezinnen met peuters

Het kan een hele onderneming zijn: op vakantie gaan met de allerkleinsten. Een hele volksverhuizing, de bekende 'nee'-fase en een achterbak die eruit als een tetris-spel. Don't stress. Bij BoerenBed is het tijd om te ontspannen, óók voor papa en mama. Je peuter zorgeloos rondkruipen en spelen. Dát klinkt pas als vakantie en dat is het ook. Lees meer over de redenen waarom BoerenBed dé perfecte vakantie is voor jou en je peuter.

Boerenbed herfst 4397

12-12-2022

Even écht ontspannen tijdens kerst

Thuiswerken, scholen dicht en druk. De kerstdagen zijn, ook, om even tot rust te komen en tijd te hebben voor elkaar. Hier een paar tips van de boerderij.

Paard meisje dwingeloo

02-12-2022

Is het paard van Sinterklaas undercover bij BoerenBed?

Het typische beeld van Sinterklaas met zijn witte schimmel is alweer enkele weken in het land. Ozosnel is al enkele jaren het nieuwe hulpje van Sinterklaas en lijkt verdacht veel op het witte paard bij Hoeve Brugge. Maar wist jij dat het paard van Sinterklaas niet wit geboren wordt? Benieuwd hoe dat zit, lees dan snel verder!

Pumpkin

15-10-2022

Pompoen zit in het seizoen

Waar denk jij aan als we zeggen: herfst? Juist ja: pompoenen! De herfstvakantie staat voor de deur en na maanden lekker in de zon hebben kunnen luieren, is nu het pompoenenseizoen aangebroken. Niet alleen ontzettend leuk om uit te hollen voor Halloween, maar ook erg lekker tijdens de koude en gure dagen!

Boerenbed 0562

01-10-2022

Seizoensgebonden en lokaal eten? Zó doe je dat!

Herken je dat? Je zit op je werk te fantaseren over wat je vanavond gaat eten. Je duikt snel na het werk even de supermarkt in en hebt keuze uit honderden verschillende gerechten, altijd binnen handbereik. Goodbye cravings and hello comfort food! Je zou bíj́ná vergeten dat we vroeger alleen maar met de seizoenen mee aten. Maar hoe doe je dat ook alweer? Met deze tips van de boeren ben je al een heel eind op weg.

Minibelle nl 1132

28-08-2022

10x de leukste avonturen beleven op de boerderij

Vakantie vieren bij de boer is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens erg leerzaam. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Lees hier enkele avonturen die je op élke boerderij bij BoerenBed kan beleven.

Kruiden

16-07-2022

Plukken in het wild

De Nederlandse natuur is een culinaire schatkist. Vooral in het voorjaar en de zomer, wanneer alles groeit en bloeit. Het perfecte seizoen om inspiratie en ingrediënten uit de natuur te halen. Een hoog geitenwollensokkengehalte? Helemaal niet: wildplukken is hot!

DSC 0379

04-06-2022

In geen velden of weilanden te bekennen

Misschien is het je wel opgevallen: afgelopen maandag waren de weilanden leeg. Het typische Hollandse beeld van koeien in de wei was verdwenen. De boeren kwamen in opstand tegen de regel om tegen de vergunningen om de koe in de wei te laten. Maar hoe zit nou precies? Lees hier snel verder.

Jumpinplassen 22 27 27

27-05-2022

Een kidsproof bucketlist

De tijd lijkt soms te vliegen – zo cliché, maar ook zó waar. Daarom hebben wij voor jou een kidsproof bucketlist gemaakt. Een lijst met dingen die je gedaan móét hebben, samen met je kind(eren). Dus zijn jullie klaar voor nieuwe avonturen? Ready, set, afvinken maar!

Boerenbed 9931

14-05-2022

Melktekort door te weinig neerslag?

Je hebt het misschien wel meegekregen afgelopen week; lege schappen melk zogezegd door de droogte. En dat zorgde voor veel commentaar. Want ís dat wel zo? En hoe zit het precies? Onze boeren leggen het je uit, dus lees snel verder.

20160611 MCH 517 min

06-05-2022

Een zondags favorietje

Dit oer-Hollandsche gerecht steelt niet alleen de harten van de kinderen, maar óók die van de volwassen. Wij hebben een heerlijk recept voor je om de ochtend goed mee te beginnen - op de slowcooking manier. Simpel en zónder te wentelen.

6 Y9 C9960

29-04-2022

Mama in de bloemetjes zetten

Moeders, ze zijn er in alle soorten en maten. Maar één ding is zeker: een moeder is een ware superheldin! Oké, misschien een zonder cape en mét wallen, maar dat doet er niet toe. Dus hoog tijd om mama eens te verwennen - en met deze simpele, kleine dingen ga je haar heel blij maken!

<
Krijg je geen spijt van!

Boek jouw unieke ervaring