6 Y9 C9960 6 Y9 C9960

Mama in de bloemetjes zetten

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background

Moeders, je ze in allerlei soorten: lieve moeders, luizenmoeders, mijn-kind-kan-alles moeder, overblijfmoeders, bonusmoeders en avontuurlijke moeders. Eigenlijk zijn ze er in alle soorten en maten. Maar één ding is zeker: een moeder is een echte superheldin! Oké, misschien een zonder cape en mét wallen, maar dat doet er niet toe. Dus hoog tijd om mama eens te verwennen - en met deze simpele, kleine dingen ga je haar heel blij maken!

Een vers ontb-eitje

Laat me raden. ’s Morgens zorgt jouw mama ervoor dat je meteen kan smikkelen van je boterham met hagelslag. Dus, tijd om de rollen even om te draaien! Laten we voor mama een lekker ontbijt maken met een kopje koffie, een gebakken eitje en wat heerlijk brood. Wil je het nóg specialer maken? Plaats je zelfgemaakte ontbijt op een plateau en breng mama ontbijt op bed. Dan stapt ze zeker met het juiste been uit bed!

Zet mama in de wilde bloemetjes

Op Moederdag kan je je mama letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes zetten. Maak samen met papa een leuke natuurwandeling en pluk ondertussen de mooiste bloemen voor jouw super mama. Ze zal zo blij zijn met een zelf geplukt boeket!

Moeder(dag)liefde gaat door de maag

Een keer niet bedenken wat we nóú weer eens gaan eten. Koken voor mama is bij BoerenBed kinderspel - met een klein beetje hulp van papa natuurlijk 😉! Tijd om samen de Italiaanse kok in jullie naar boven te halen. En wat is nou heel lekker, makkelijk te maken en smaakt altijd? Pizza natuurlijk! Kies maar wat je er allemaal op wilt. Wil je er één met spekjes en champignons? Of liever olijven en paprika? Weet je wat, doe eens gek en neem gewoon alles!

Tip: Maak er eentje voor mama in een hartjesvorm!

Pizza

Pure ontspanning voor mama

Geef toe: onze mama’s zijn toch échte superhelden? Ze doen de was, rijden van hot naar her, koken lekker eten én dat doen ze nog eens met een glimlach. Dringend tijd voor een (ont)spannende vakantie voor mama dus!

Een boerderijvakantie bij BoerenBed is perfect om jouw mama volledig te laten ontspannen. Want wat we net allemaal hebben opgesomd, dat kan je ook bij ons doen! Zoek op de boerderij de mooiste wilde bloemen, bezoek het kippenhok voor verse eieren voor het ontbijtje en maak ’s avonds gezellig samen je eigen pizza tijdens onze pizza-avond.

Moederdag vieren bij BoerenBed