Check Maak een geboorte mee
Check Gezellige ruime Tenthuisjes
Check Beleef het voorjaar
-

Ontdek onze boerderijen met lammetjes
<
Kom je snel langs?

Datum laatst geboren lammetje: 21 april

Boerenbed 0003

Landgoed Volenbeek

Landgoed Volenbeek heeft een pleeglammetje. Hij is verstoten door zijn moeder en krijgt hier nu alle aandacht. Blijf jij slapen? Dan mag je komen: kijken, voeren en aaien.

Datum laatst geboren lammetje: 12 april

Taartentuin2021 6

TaarTenTuin

Op deze gezellige boerderij worden elk jaar lammetjes verwacht. Blijf jij slapen? Dan mag je komen: kijken, voeren en aaien.

Datum laatst geboren lammetje: 8 april

Terschelling

De Zeekraal

Dit is een échte schapenboerderij en hier worden in het begin van het jaar héél veel lammetjes geboren. De kans is groot dat je hier een geboorte meemaakt. Hier mag je komen: kijken, voeren en aaien.

Datum laatst geboren lammetje: 7 april

Whats App Image 2023 04 07 at 14 28 28 1

Hoeve de Betuwe

Deze boerderij heeft met Pasen een paar nieuwe schattige gasten op bezoek speciaal voor jullie. Blijf jij slapen? Dan mag je komen: kijken, voeren en aaien.

Datum laatst geboren lammetje: 6 april

Ameland

Boerderij Ameland

Boerderij Ameland is een échte schapenboerderij. De schapen en lammetjes lopen recht voor je tenthuisje. Goed voor uren kijkplezier. Hier mag je komen: kijken.

Datum laatst geboren lammetje: 31 maart

Lammetjes

De Kalverweide

Op de Kalverweide zijn 5 lammetjes geboren. Deze krijgen 4 keer per dag de fles en jij mag komen helpen of lekker komen knuffelen. Hoe leuk is dat? Dus trek je laarzen aan en kom snel langs.

Datum laatst geboren lammetje: 30 maart

274832830 5119182081436254 1896031705167909385 n

Hoeve den Overdraght

Dit is een échte schapenboerderij en hier worden héél veel lammetjes geboren. Grote kans dat je hier een geboorte meemaakt. Blijf je slapen? Dan mag je komen: kijken, voeren en aaien (samen mét de boerin)

Datum laatst geboren lammetje: 24 maart

Pexels photo 2156310

Hoeve Brugge

Op deze gezellige boerderij worden elk jaar lammetjes verwacht. Blijf jij slapen? Dan mag je komen: kijken, voeren en aaien.

Datum laatst geboren lammetje: wordt verwacht

DSC 0777

De Lange Weide

Op deze gezellige boerderij worden elk jaar lammetjes verwacht. Blijf jij slapen, want wie weet maak jij wel de geboorte mee. Kom hier: kijken, voeren en aaien.

-
•

Ontdek het Tenthuisje

<
Zonder elektriciteit, onze grootste luxe!

Het comfort van een huisje, de gezelligheid van een tent. Zonder wifi en elektriciteit, en laat dat nou juist onze grootste luxe zijn. Met de houtkachel, kaarsen en olielampen maak je het binnen gezelliger dan ooit. De tenthuisjes zijn geschikt voor maximaal 5 volwassenen en een kind tot 12 jaar.

<
Krijg je geen spijt van!

Boek jouw unieke ervaring