Farm life 01 Banner mobile

Ontdek een dag bij BoerenBed

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background

Ontdek het boerenleven

Hup, aan de slag! - als je wil dan, natuurlijk. Op de boerderij valt véél te ontdekken. Je vindt er heel veel dieren, van cavia's tot alpaca's, koeien, herten, lammetjes en nog veel meer. Dé plek om er wat over te leren, ze te voeren of de boer te helpen. De boer vertelt je graag over het werk op de boerderij, je mag 'm helpen met klusjes en gewoon lekker toekijken.

Op onze boerderijen vind je altijd dieren. Als je geluk hebt maak je zelfs een geboorte mee van een kalfje, of in het voorjaar, een baby-boom aan lammetjes. Begin maar vast met het maken van een namenlijstje!

Een dag bij BoerenBed

Uitgewerkt? Dat kan bijna niet! Maar gelukkig heb je vakantie en kan je doen wat je wil. De boerderij is ook dé plek om tot rust te komen, zeker bij BoerenBed in misschien wel je eigen hottub. Want bij ons vind je geen elektriciteit en WiFi. En dat is nou juist onze grootste luxe.

Bij ons geen iPads en games, maar pure beleving en écht weer tijd voor elkaar. Want zeg nou zelf, dit uitzicht verveelt toch nooit?

Een avond om niet te vergeten

Pfoe, waar moeten we beginnen? Koken met verse ingrediënten op de houtkachel, pannenkoeken bakken met verse melk en verse eieren, buiten koken op de barbecue of je eigen verse pizza's bakken in onze authentieke houtoven. Je hoort het eigenlijk al; tijd tekort!

Uitgegeten? Kijk eens naar boven, naar de donkere luchten. Op de boerderij vind je namelijk de mooiste sterrenhemels. Zie jij het steelpannetje? Of Jupiter en Mars?

De kinderen zijn bijna niet naar bed te krijgen, tot dat... ze de bedstee zien! De gezelligste plek in heel het Tenthuisje. En behalve gezellig, slaap je ook nog eens heerlijk op onze comfortabele matrassen. Morgen weer een dag!

Boek jouw vakantie