Paasweekend op de boerderij

Bij het BoerenBed is er tijdens Pasen sprake van een ware babyboom. Op alle boerderijen verdubbelen de erfbewoners met vele dieren. Iedere boerderij heeft zo zijn eigen specialiteiten maar een paar van de onderstaande dieren kom je er altijd wel tegen. Wat is er nu leuker dan (verse) eitjes zoeken op de boerderij? Vroeg opstaan en in de pyjama op zoek in het kippenhok naar verse eitjes. Wees er vroeg bij want iedere kip legt een eitje per dag en dat doen ze het liefst in de ochtend. Op de meeste boerderijen kom je vooral koeien en kalfjes tegen, wie weet maak je tijdens je verblijf zelfs een geboorte mee! Wist je dat je een kalfje gewoon op je vingers kan laten sabbelen omdat hij geen tandjes heeft?

Leuke Paasactiviteiten op de boerderij

Wat is er nu leuker dan (verse) eitjes zoeken op de boerderij? Vroeg opstaan en in de pyjama op zoek in het kippenhok naar verse eitjes. Wees er vroeg bij want iedere kip legt een eitje per dag en dat doen ze het liefst in de ochtend. Dit jaar hebben een aantal boerderijen leuke activiteiten op de planning staan tijdens het Paasweekend. Tijdens dit gezellige weekend ontvangen jullie een goedgevulde ontbijtmand en gaan jullie samen eieren schilderen en/of zoeken. Een goed begin van het nieuwe BoerenBed seizoen!

Klik hier voor de deelnemende boerderijen.

Glamping familievakantie met Pasen

Bij BoerenBed ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken, eigen douche* en toilet! Jullie logeren bij de boer, op het erf, in mooie luxe kampeeraccommodaties. Licht komt van de kaarsen en olielampen in je glamping tent en koken doe je op een antieke houtkachel. Simpelweg genieten van elkaars gezelschap zonder de afleidingen en prikkels van alledag.

 


Nieuwsbrief