Hoeve Zeeland

Zeeland, Veere

★

Beoordeeld met een 8.5

(177 reviews)

Even simpeler leven bij Lieneke en Jan

Ontdek Hoeve Zeeland in Veere. Natuur, rust, pittoreske stadjes en bovenal strand en zee! Je vindt het allemaal bij het gemengd agrarische bedrijf Hoeve Zeeland. Boer Jan en Lieneke nemen je hier mee in de wondere wereld van bloemkolen en koeien melken! Jouw Tenthuisje staat hier op je te wachten midden in de Zeeuwse klei. Met 75 melkkoeien, enkele vleeskoeien en een aantal akkers vol met maïs en bloemkool is het boerenleven hier altijd in volle gang!

Dit doe je op de boerderij

Beleef de geboorte van een kalfje of ga mee bloemkool oogsten. De kinderen vermaken zich in de hooizolder. En jij? Jij zit lekker in de zon voor je Tenthuisje. ’s Middags komen de kinderen terug bij het Tenthuisje met verse groenten uit het boerderijwinkeltje. Stook de houtkachel aan en koken maar! Als het donker wordt is het tijd om olielampen aan te steken en tot rust te komen in je comfy bed. Of ga je eerst nog even douchen in je privédouche bij kaarslicht?

Lekker Hollands: pak de fiets

Spring op de fiets en je bent binnen 15 minuten in het altijd gezellige Veere. Moe van het boerenleven? Pak een terrasje in Middelburg. Ook de paardenmeisjes worden hier niet vergeten. Naast de boerderij is een manege inclusief rijbak. Kies je favoriete paard (of pony) en maak een ritje door het Zeeuwse platteland. Met een beetje geluk mag je ze ook nog lekker borstelen.

Wat kan je verwachten?

 • •

  Honden toegestaan

 • •

  Boerderijwinkeltje

 • •

  Pizza oven

Deze dieren vind je op de boerderij

Schapen

Koeien

Paarden

<
Jij ook?

Wat onze gasten leuk vinden

 • ✓ Dichtbij het strand
 • ✓ In het mooie Zeeland
 • ✓ Paardrijden bij de buurt manege

Onze Tenthuisjes

Tenthuisje farm douche

Tenthuisje met privédouche bij de boerderij

 • •

  6 personen

Tenthuisje buiten douche

Tenthuisje met privédouche naast de tent

 • •

  6 personen

Tenthuisje binnen douche

Tenthuisje met privédouche in de tent

 • •

  6 personen

Check Comfort zonder overbodige luxe
Check Rust en ruimte
Check Gezelligheid met elkaar en de boer
 • •

  Inclusief hout voor de houtkachel

 • •

  Welkomstpakket met kaarsen, lucifers, afwasspullen en basis benodigdheden

 • •

  Beddengoed en linnen

"
Dingen doen zonder elektriciteit wordt je favoriete activiteit.

Pizza avond

De pizza avonden op de boerderij zijn de beste. Iedereen komt samen om te vertellen over hun avonturen van de laatste dagen en er worden pizza toppings gecreëerd die je in de meeste pizzeria's niet zult vinden.

Vraag het de boer

De boer en boerin vertellen je alles over de boerderij wat je wil weten. Ga erop uit, ontdek en leer het boerenleven kennen van de échte experts.

Het boerderijwinkeltje

Je vindt er alle basics en enkele unieke streekproducten. Direct van de boer, of uit de regio. En het leukste; het is een honesty-shop. Je schrijft op wat je pakt en rekent pas later af.

Deze extra's kan je bijboeken

Boerensoep van het vuur
Boerensoep van het vuur
i

In dit pakket zitten allerlei verse ingrediënten om de soep mee te maken. Daarnaast ontvang je ook een krat hout en een Heksenketel om de soep buiten de tent op een vuurtje te kunnen bereiden. Ruim voldoende voor 4 personen.

Huisdier(en) meenemen
Huisdier(en) meenemen
>

Écht leuk!

i

Neem je trouwe viervoeter mee! Maximaal twee honden per accommodatie. Prijs is per hond, per nacht. Let op: Het is verplicht om de hond aangelijnd te houden op de boerderij.

Kampvuurkar
Kampvuurkar
i

Samen kun je heerlijk brooddeeg maken en boven het vuur laten garen, aardappels poffen en marshmallows roosteren. Dit pakket bevat: de kampvuurkar, het benodigde hout, pofaardappelen met (kruiden)boter, marshmallows, brooddeeg en limonade voor het hele gezin.

Op bezoek bij

Jan en Lieneke

Wie een paar dagen van het echte boerenleven wil proeven is bij ons in de Zeeuwse klei aan het juiste adres. Wij houden van alle aspecten van het boerenleven en nemen je graag mee in onze wereld van bloemkolen en koeien melken!

"
We nemen je graag mee in de bijzondere wereld van bloemkolen telen en koeien melken.
Banenburg

Dit vind je in de buurt

Strand

+

Het strand van Veere is slechts 15 minuten fietsen.

Middelburg

+

Lekker zitten op een terras.

Wat vinden onze gasten?

<
Gemiddelde beoordeling
background

8.5

Dhr van der Spek

13-09-2021

Van tevoren niet goed genoeg gelezen, maar is dus geen elektra aanwezig! Op zich was het heel knus met houtkachels, olielampen en kaarsen, maar het was wel iets meer moeite dan verwacht. Helemaal met een baby'tje bij ons. We hadden gelukkig last minute een campinggasstel meegenomen (vooral handig met het maken van flesjes 's ochtendsvroeg en 's avondslaat) en we hadden lampjes op batterij gehaald bij de Action, zodat je toch snel licht hebt voor het geval dat.De boerin was erg aardig en legde veel uit over het bedrijf. Je mag overal rondkijken en voelde mij dan ook geen moment bezwaard om ergens naar binnen te lopen.De boerderij ligt op een mooie locatie tussen Veere en Middelburg in. Geen massatoerisme zoals in bijv. Domburg of Burg-Haasmstede.

10

Mevr Brekelmans

30-08-2021

Het was een super leuke ervaring kids vonden het ook geweldig

8.8

Mevrouw Peters

23-08-2021

Leuk voor onze kinderen van 4 en 6, vooral de hooizolder, die vermaakten zichzelf prima met de andere kinderen. Wij kwamen erachter onze jongste van 2 jaar constant wegliep van de tent en eigenlijk een dagtaak hadden om te zorgen dat ie niet alleen de boerderij op liep, daar is hij nog te klein voor, vooral omdat er veel boerderijverkeer op het erf is. Daarom kiezen we volgend jaar voor een accommodatie waarbij de tuin is afgebakend. Dit laatste zorgde ervoor dat wij geen rust hadden en constant in de weer waren. Daarbij kwam nog dat hij constant de kachel wilde aanraken zodra deze aanstond. Voor gezinnen het hele jonge kinderen die nog niet alleen rond kunnen lopen zou ik het verblijf hier afraden. Voor oudere kinderen is het perfect!

7.5

mevrouw Klimbie-Post

09-08-2021

Het concept is top en voor de zelfredzame reiziger, is deze locatie zeer geschikt. Voor wie persoonlijke aandacht belangrijk vindt, is het contact met de gastheer/-vrouw wel erg summier. De vrijheid om overal te kijken en rond te lopen paste ons goed. Wat ons echter opviel was dat de dieren op de boerderij ook persoonlijke aandacht misten: een eenzaam kalf achter wat kratten, een zieke poes die extreem vermagerd was, een konijn in een vies hok met plastic erin, een kippenlijk dat er nog lag toen wij weggingen en vieze stallen. Ook de beloofde pizzaoven was vervallen en niet in gebruik en de hooizolder was niet meer dan een laag hooi en een lang rafelig touw. Als hier meer aandacht aan besteed wordt, dan is dit een geweldige plek, want Zeeland en de directe omgeving zijn super!

7.5

Dhr van Geenen

06-08-2021

Heerlijk rustig genoten bij een uiterst vriendelijke boer(in). Veel privacy en op de plek maar kunnen gaan en staan waar je wil. Vragen stellen en meekijken mocht altijd. Ook de kinderen hebben lekker op de boerderij rond kunnen scharrelen, net als de kippen die ons iedere keer weer kwamen bezoeken :). Geen gas en elektra geeft veel rust en er is meer dan genoeg brandhout om zowel de binnen- als de buitenkeuken lekker op te stoken.

10

dhr de Vries

02-08-2021

Relaxte sfeer, voelt je snel thuis! Fijne tent en leuke manier leven zonder elektriciteit. Het buitenleven is heerlijk en de plek voor kinderen is erg fijn omdat het erg klein en overzichtelijk is. De boer en boerin zijn vriendelijk. Boerderij wel iets veroudert. Voornamelijk de plekken van de dieren.

8.8

Mw Verhoef

02-08-2021

Dat was een zalig weekje "back to basic" in een safaritent bij Hoeve Banenburg. Geen stroom, gas, warm water, koelkast of wifi. Zelf elke dag de hout- of buitenkachel opstoken voor warm water, een bakkie of om te koken en verwarmen. Een kist met koelelementen als koelkast. De firma Bokk Bokk Homesecurity, met directeur meneer De Haan, die in ruil voor wat lekkers onze tent bewaakten. Avonden met olielampjes en kaarsen verlicht, marshmallows roosteren boven het vuur. Uitjes naar museum Terra Maris, met mooie exposities over Zeeland en vikingen in Zeeland en prachtige tuin en een nagebouwd Mottekasteel. Naar de oude binnenstad van Veere, naar het strand ( voor Tristan de eerste keer!),waar we veel mooie schelpen vonden. Daarmee gaan we nog wat moois maken! Naar de Tropical Zoo, Middelburg en Oostkapelle. En dan op zaterdag ook nog heerlijk uit gegeten. Lekker veel spellen gespeeld, geknutseld, gelezen en heerlijk bijgekomen.....

10

Mw Van den Brand

30-07-2021

We hebben een heerlijk weekend gehad. De kids hebben genoten van het camperen en de koeien en kippen! Ook mochten we meerijden op de tractor, heel leuk. Alleen de privédouche viel tegen, geregeld zat er iemand anders in onze douche.

8.8

dhr van Westen

19-07-2021

Prima en goed geregeld, viendelijke boer en boerin. Veel vrijheid op het terrein. De boerderij en het terrein kan wel wat aandacht gebruiken voor een verzorgerdere uitstraling. De confrontatie met enkele zieke dieren was minder.

7.5

Mw Blaauw Pieters

16-07-2021

Heerlijk!

10

Dhr Kwak

28-05-2021

Heerlijk onthaasten bij het eigen haardvuur

10

Mevr. Meeuse

12-05-2021

wat een geweldig leuke vakantie hebben we gehad. De tenten zijn heel erg gezellig en het is een geweldig leuke boerderij!

10

Mevrouw Schilder

03-05-2021

Rustige omgeving, lekker vrij rond slenteren op de boerderij en warm inpakken voor de nachten.

7.5

Mw Hoekstra

03-05-2021

Fantastisch

10

Mevr. Nieuwland

30-04-2021

Wij zijn niet tevreden over de gastvrijheid. Boer en boerin waren slecht bereikbaar, niet gastvrij. De situatie op de boerderij was onveilig. Gierputten lagen geheel en later deels open. Levensgevaarlijk. Bij aankomst was er geen tijd voor ontvangst. Dat werd ook nog ns benadrukt. Trampoline is niet ingegraven. Op de vraag of we bij t koeien melken mochten komen kijken, was t antwoord; ‘s ochtends praten we niet. ‘S avonds is er echter zo veel herrie dat t voor kinderen niet te doen is.Verder viel ons op dat de koeien en kalveren in vieze hokken en met te velen op elkaar gepropt stonden. De kalveren stonden met 8 op ongeveer 15m2. En we hebben voldoende vergelijk bij andere boer en beds.

6.3

Mw Prummel

23-04-2021

Vrij rond lopen hebben we erg gewaardeerd!

10

juff bautmans

04-09-2020

Fenomenaal

10

Mevr Riga

17-08-2020

Het was een leuke ervaring maar je moet wel een vuurtje kunnen bouwen, niet bang zijn voor spinnen en voor donkere ruimtes

8.8

dhr Molhoek

10-08-2020

De boerenbed tenten waren netjes en prima. Er waren afgescheiden plekken dmv heggen. Dat was fijn voor wat beschutting maar tegelijkertijd was je daardoor erg op je zelf gericht en was er in verhouding tot andere campings waar wij zijn geweest, minder interactie met anderen. We hadden verwacht dat je op de boerderij de hele dag zou kunnen doorbrengen met de dieren, dit was echter totaal niet het geval. Prima boerderij maar we hebben niet echt deelgenomen aan het boerderij-leven. Bij schoondochter Elmi kon je haar mooie manege zien. Al hoewel het volgens het welkomstboekje deel was van de boerderij, moest er wel extra betaald worden voor de wandelpony. Wat toch wat veel is naast het riante bedrag dat je al betaald voor een verblijf op de boerderij.

7.5

Mevr. Oosterveer

07-08-2020

Onze eerste keer Boerenbed in de zomer! Meestal in Voorjaar of Herfst geweest en dan moet je flink stoken en ook meer 'padvinder' zijn. Deze keer was het zo warm dat de kippen met hun bek open over het erf liepen.

8.8

A de Nooij

31-07-2020

Wij hebben het erg naar onze zin gehad op de boerderij van de familie De Visser. Zij zijn zeer gastvrij en doen hun best om "het boerenleven" te promoten. Wij mochten, als we dat wilden, overal kijken. Onze kinderen van 13 en 11 vonden de koeien het leukste, schapen zien ze op de boerderij van opa en oma al genoeg. Het melken zijn ze 1 x wezen kijken, maar zoals onze dochter zegt: " Dat is allemaal niet zo spannend, hoor." De pasgeboren kalfjes en het jongvee daarentegen trok hen weer wel. Het leukst vonden zij verstoppertje spelen met alle kinderen die op dat moment logeerden op de Boerderij. De Wakawaka kon goed opladen in het zonnetje want in Coronatijd en geen mobiel dat werkt wat lastig: als je naar een museum of een pretpark o.i.d. gaat moet je van te voren online reserveren...

10

mevr. De Jong

31-07-2020

Het was eerlijk gezegd het geld niet waard. We hebben ruim 1000 euro betaald. Daarvoor verwacht ik toch het een en ander. De tenten waren prima, eigenaren zeer vriendelijk, maar de toiletgebouwen zijn bijvoorbeeld al tien jaar aan vervanging toe en erg vies. De helft van de tijd geen warm water. Producten in winkeltje vaak over datum. Koelelementen voor koelkist, 2 per tent, waren bij lange na niet voldoende om de koelkist koud te houden. Heel jammer allemaal

3.8

mevr Simonse

31-07-2020

Inmiddels hebben we al wat ervaring opgedaan bij Boerenbed. Om eerlijk te zijn was deze boerenbed ietsje minder goed. Bij aankomst was de tent niet helemaal schoon (vieze borden, kachel niet schoon, overal kaarsvet op de tafel / kandelaar en de olielampen niet echt goed bijgevuld). Buitenspeelgoed was matig (veel kapot), naar de trampoline en de hooizolder was wel heel fijn. Je hebt een mooie grote plek, en goede privé ruimte (geen uitzicht, maar hegjes). Winkeltje is goed, veel aanbod. Sommige artikelen zijn een beetje duur (prijs olielamp, kaarsen etc.). De douches zijn verouderd, lastig te mengen en tijdens spitsuur geen warm water. De boer, boerin en dochter zijn super aardig en willen graag alles uitleggen over de boerderij. De locatie op Walcheren is echt fijn!

6.3

Mevr de Laat

17-07-2020

Wat een heerlijke plek, lekker veel ruimte bij de tent, veel speelgelegenheden en ontzettend leuk om met de kinderen meer te zien van het boerenbedrijf

10

mevr. Temme

17-07-2020

Prima locatie als je puur voor de tent komt en er verder graag op uit gaat. Tenten staan ieder op een ruime eigen plek met groene omheining. Wij waren wellicht wat verwend door een eerdere ervaring bij een andere locatie van Boerenbed waar het boeren leven echt verweven was met de camping. Hier is dat niet het geval. De boerderij staat op zichzelf, je kunt er een rondje lopen en kijken bij het melken, maar geen activiteiten vanuit de boerderij voor kinderen (zoals mee op de traktor, een hokje met cavia's/konijnen om te knuffelen, eigen eitjes rapen, een waterpomp met zand, etc, etc). De speeltuin en skelters zijn heel oud (zelfs gevaarlijk eigenlijk, trampoline waar veringen uit zijn, gammel speeltorentje) en echt aan vervanging toe. Zeeland is prachtig en de tenten zijn ontzettend gezellig ingericht met prima bedden, dus alsnog hadden wij een prima vakantie!

7.5

Frau Sips

13-07-2020

Heel goed! Ik had wat twijfels op voorhand mbt het stroomloze avontuur, ook door de niet altijd positieve berichten hier. Maar het is mee 100 procent meegevallen. Tent:smaakvol en compleet ingericht, sanitair: top! Aanrader!

10

Piet Kalf

16-08-2019

Ik heb al meerdere verblijven bij t betere boerenbed achter de rug, zowel in Nederland als in het buitenland en was de eerst keer dat ik niet erg positief was over alles. De staat van de boerderij en het woonhuis, rommelig, vies en slecht onderhouden, zag je terug in de tenten, de douches en het openbaar gebied. Douches waren ronduit slecht. Niet goed stelbaar qua warm en koud. Meerde malen onder een douche gestaan die geheel geen warm water kreeg. De houtvoorraad was slecht gevuld, hout net te vochtig en zeker te groot. Uitzicht en locatie was (mijn mening) zinloos. Dik in de schaduw, geen uitzicht op de landerijen maar op hoge bosjes direct voor ons. Lekker prive, noemde de boerin dat. Als ik foto's van de locatie op jullie website gezien had. Van de locatie en niet alleen van de tent. Die ken ik ondertussen wel, dan had ik nooit geboekt.

7.5

Mevrouw Nijssen

09-08-2019

Een hartelijk welkom en dat je dan te horen krijgt dat je de melk en het hout krijgt is echt een cadeautje. En dan het winkeltje .. FANTASTISCH en vooral het vertrouwen wat ze je geven dat voelt fijn. De vrijheid die ze je geven op hen boerderij geeft een welkom gevoel. Tent en accommodatie is top.. matrassen super...ook niet geheel onbelangrijk. Kortom wij hebben genoten !! Dank jullie wel.

10

Mw van Geene

09-08-2019

Onze kleinzoon vondt de tent geweldig, was ook super gezellig ingericht! Wel wat weinig bestek. Tip, zelf meenemen: gasaansteker, aanmaakblokjes voor de kachel

7.5

mevr. Huisman

09-08-2019

Voor ons als gezin met kleine kinderen was logeren op de boerderij geweldig. Er was altijd iets te zien en te beleven, de kinderen kunnen op een gegeven moment zelfstandig over het erf hun weg vinden. De boer en boerin waren heel hartelijk en open.

10

Fam Van Der Worp - Van Eys

26-07-2019

Geweldige tent en een fijne camping. De ligging is perfect, je bent zo op alle leuke plekken. De boerin was enthousiast en behulpzaam. De tent had een iets completere inventaris mogen hebben. De tenten hebben geen elektriciteit, dat is best gezellig, maar dan is het wel fijn als er een voorraadje is aan kaarsen/lampenolie. Deze was er voor een paar uurtjes en, vanwege de late incheck, moet je de kaarsen/olie dan wel in het winkeltje op de camping kopen. Daar zijn ze best prijzig. Een redelijke voorraad in de tent vinden was fijn geweest. Immers, was het een tent met elektriciteit, dan was deze ook inclusief. Verder niets dan lof!

8.8

Mevr Deruwe

22-07-2019

Een bedrijvige boerderij met melkkoeien, elke ochtend en avond verse melk, scharrelende kippen aan je tent, ... Het sanitair werd meermaals per dag gepoetst en de dochter des huize staat steeds voor je klaar. Ook de tent was proper en in orde. Elke donderdag wordt een pizza-avond georganiseerd met een ruime keuze aan garnituur. De boerderijwinkel had de meeste basisproducten in huis. Indien gewenst wil de boer en boerin je graag info geven over de werking van de boerderij. Onze kindjes (1&3 jaar) hadden er een toptijd met alle dieren, het speeltuintje en werkzaamheden op boerderij (oogsten ajuin, planten bloemkolen, graan afdoen, eens in tractor zitten,...) en wij konden savonds genieten aan het vuurtje. De schoonzus baadt een manege uit in de straat en als je wil kan je haar contacteren. Er langsgaan om de paarden en schapen te bewonderen is geen probleem. Tip: ovenwanten en bbq-tang meenemen.

8.8

Mevr Fortuyn

19-07-2019

10

Mevr. Vrielink

01-07-2019

Heerlijke midweek gehad, met fijn veel rust/privacy, mede omdat er maar twee van de zes tenten bezet waren. We konden lekker onze eigen gang gaan, de kampeerplaats was heerlijk ruim met genoeg schaduw en groen, en alles wat we nodig hadden verder was aanwezig in/bij de tent of op steenworp afstand (douche, speelgelegenheid voor onze dochter van twee), maar je kon ook fijn 'verdwalen' op het erf als je dat wilde. We waren in de veronderstelling dat de kampeerplek ook stroom had, dus dat vereiste even wat improvisatie, maar dat had ook wel weer z'n charme. Het winkeltje waar je in en uit kon lopen ten alle tijden (waar je zelf mocht opschrijven in een boekje wat je had meegenomen) vond ik ook heel charmant. En last but not least een erg aardige en (mits nodig) behulpzame familie!

8.8

Mevr. Coremans

07-06-2019

Vooral de kinderen genoten van hun verblijf in de tent, met een vuurtje en de dieren. Hun favoriete plaats was de hooizolder, waar ze uren spelend doorbrachten. Ritjes op de vele tractoren en go-cars mochten niet ontbreken. Na wat wennen aan het vuurtje lukte het ons ook om een maaltijd te bereiden. Een uitstap naar de nabije pony boerderij was ook een echt succes!

8.8

Dhr de Feij

26-04-2019

Mooie locatie, rustig gelegen. Mooie boerderij!

8.8

Mevr. Hendrickx

03-08-2018

Mooie dieren, geholpen met de boer en boerin, kalfjes en kuikentjes geboren, hard werkende mensen met een groot hart. Warme en gastvrije mensen en fantastische ervaring.

8.8

Mevr nelles

30-07-2018

Heerlijk tot rust komen. Natuurlijk zat het weer helemaal mee. Bedankt voor deze touch with nature.

10

Dhr. Muis

27-07-2018

Erg fijn verblijven in een volledig ingerichte tent

8.8

mevrouw Vanderweyen

02-07-2018

Geweldige week gehad! Heel fijne, relaxe sfeer. De kids hebben de hele tijd buiten gespeeld. (Zonder ook maar een keer te vragen naar hun I-pad?) Want er is altijd wel wat te doen op de boerderij. De zee is kortbij, en er zijn genoeg mogelijkheden voor een uitstapje.

10

Boek jouw unieke ervaring

Bekijk opties en prijzen