De perfecte trouwlocatie

Ben je op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Dan ben je bij het BoerenBed aan het juiste adres! Wat is er nu niet leuker dan de mooiste dag van je leven langer te laten duren dan maar één dag? Wat is heerlijker dan je hele bruiloft op een prachtige droomlocatie te vieren met een weids uitzicht, glinsterende lichtjes in de bomen en sprookjesachtige taferelen. En het mooiste van alles is.. dat iedereen kan blijven slapen!

BoerenBed als trouwlocatie

De locaties van het BoerenBed hebben elk een eigen karakter en kunnen je trouwdag helemaal compleet maken. Kinderen kunnen rustig rondrennen en zich vermaken en de boer en boerin zullen je op vele vlakken helpen met het organiseren van deze onvergetelijke dag. Een aantal suggesties voor locaties:

Mariahout in de Hei

De Pippert

De Lange Weide

Hoeve Waterschap

TaarTenTuin

Deze locaties hebben ook een overdekte ruimte, voor als het slecht weer is. Trouwen bij het BoerenBed is voor kleinschalige bruiloften, tot max. 50 personen.

Logeren op je bruiloft

‘s Avonds hoef je je geen zorgen te maken over wie er naar huis moet rijden, aangezien je allemaal kunt blijven slapen in de BoerenBed tenten! Wil jij je bruiloft namelijk op een van de boerderijen houden, dan huur je eenvoudig alle tenten af voor een midweek of weekend. Zo is de boerderij meer dan alleen een trouwlocatie! Heerlijk nog een paar dagen samen, maar toch ook privé in je eigen tent nagenieten.

Wil jij graag je liefde bezegelen op een van onze boerderijen ? Neem dan contact met ons op over alle mogelijkheden, dan helpen wij het beste voor jou te kiezen!

Nieuwsbrief