Joris banner Jorisvan Dijk 414x595

Nieuws: Joris van Dijk nieuwe CEO van BoerenBed

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background

BoerenBed heeft Joris van Dijk tot CEO benoemd. Joris van Dijk volgt James Mennekens op, die in maart 2023 zijn functie neerlegde, maar als aandeelhouder aan BoerenBed verbonden blijft.

Joris van Dijk vervulde eerder directiefuncties bij Feyenoord Rotterdam, Madurodam en de Nederlandse Staatsloterij. Hij gaat de internationale groeistrategie van BoerenBed verder vormgeven. BoerenBed wil inspelen op de toenemende vraag naar eco-friendly, "off the grid"-vakanties en verwacht de komende jaren substantiële groei in aantal locaties en gastovernachtingen te kunnen realiseren.

Joris van Dijk: "In de afgelopen 20 jaar heeft BoerenBed, samen met de boerenbedrijven, een uniek concept en een mooi merk internationaal op de kaart gezet. De behoefte om op prachtige, kleinschalig opgezette verblijfslocaties samen van de rust en ruimte van de natuur te kunnen genieten is universeel en tijdloos. We hebben de ambitie om de komende jaren nog veel meer gasten te laten genieten van de unieke BoerenBed-ervaring. Daarnaast gaan we investeren in de verdere ontwikkeling van onze bestaande en nieuwe locaties in Europa."