Volg ons:instagram boerenbedfacebook boerenbed

Lopende aanbiedingen bij het BoerenBed

Bij BoerenBed hebben we meerdere aanbiedingen met korting die je vakantie nóg leuker maken! Je kunt direct naar de pagina’s hieronder gaan of neem contact op met onze klantenservice.

Weekenden van 2 nachten

Je kunt op geselecteerde data profiteren van onze weekenden van 2 nachten (in plaats van de standaard weekenden van 3 nachten) Ontdek ze hier!

De 55+ korting

Bij het BoerenBed bieden we een unieke 55+ korting aan voor gasten die 55 jaar of ouder zijn. Je krijgt nu geen 35 euro korting, maar wel 55 euro korting op geselecteerde data! Lees hier meer.

Toer de Boer

Wat is er leuker dan tijdens jullie glamping vakantie meer dan één boerderij te bezoeken? Dat is de reden waarom we speciaal voor jou, een exclusieve aanbieding hebben samengesteld: ontvang tot 20% korting op je verblijf! Tijdens de maanden juli en augustus krijg je 10% korting op je verblijf en de andere maanden wel 20% korting! Lees hier meer.

Groepsvakantie korting

Voor groepen hebben we een speciale aanbieding: boeken jullie alle tenten op de boerderij? Dan ontvangen jullie allemaal 10% korting op de tenthuur. Lees hier meer.

Te Mooi Om Te Missen!

Beleef een onvergetelijke glamping vakantie tegen een gereduceerd tarief! Lees hier meer.

Nieuwsbrief