Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Wallis Collection

, ,
Nieuw
Gemiddelde Gastenwaardering

Informatie

De locatie:

Wallis Collection vind je op een hoogte van 1500 meter in het schitterende Lötschental. Deze prachtige locatie ligt ongeveer 90 km ten zuiden van Bern in een klein dorpje met 14 inwoners. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken door middel van de Lötschbergtunnel. Het dichtsbijzijnde dorp Blatten ligt op 15 minuten lopen door de ongerepte natuur, een unieke wandelervaring!

Activiteiten op deze locatie:

Deze regio bevat een unieke charme door de zwart geblakerde houten huizen en typische “Wallischer” hooischuren. De boerderij bestaat uit een woonhuis en een bijgebouw, waar de familie Ritler 150 schapen en 60 kippen houdt. Ook zijn er sinds kort twee lieve pony’s bijgekomen (let op: ze zijn niet altijd aanwezig). Wat begon als een hobby voor Karin en Dani Ritler, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele schapenfokkerij. In 2004 was deze boerderij de eerste in het Lötschental die als biologisch werd gecertificeerd. Dani kijkt ernaar uit om zijn kennis over de schapen met zijn gasten te delen. Kinderen mogen de kippen voeren en op zoek gaan naar verse eieren in het kippenhok. Karin is een ervaren kok en organiseert graag kooklessen en andere food evenementen. En iedereen die het leven van een Zwitserse alpenboer wilt ervaren, is welkom op Wallis Collection!

Ontdek de omgeving:

De omgeving van Wallis Collection kun je het beste per voet te verkennen. Bijvoorbeeld met een begeleide wandeling, aangeboden door het Lötschental Höhenweg (tevens UNESCO-werelderfgoed). Daarnaast is er op 20 minuten afstand lopen van de boerderij, in Wiler, een recreatiegebied met minigolf, een speeltuin, ambachtelijke kaasmakerij en kabelbaan. Dit gebied is tevens een paradijs voor fietsers, met talloze mountainbikeroutes en fietspaden. Het bekende en autovrije stadje Zermatt, aan de voet van de wereldberoemde Matterhorn, is in een uurtje met de auto te bereiken (60km). Het laatste stukje is een kort ritje van 10 minuten met de trein. Wanneer mogen we je verwelkomen bij Wallis?

Wallis Collection

Accommodaties


Adres Wallis Collection

, ,

De gastfamilie

Karin & Dani Ritler

Hallo! Kom ontspannen met ons en onze schapen, in het midden van de "Walliser" bergen. Deze regio bevat een unieke charme door de zwart geblakerde houten huizen en typische "Wallischer" hooischuren. De boerderij bestaat uit een woonhuis en een bijgebouw, waar de familie Ritler 150 schapen en 60 kippen houdt.

Wallis Collection, soortgelijke locaties:

Nieuwsbrief