Beleef het bij BoerenBed!ameland boerderij vakantie

Nee, wij zijn niet de doorsnee boerencamping, want daar zijn er toch al meer dan genoeg van?! Tijdens een vakantie bij ons ervaar je het échte BoerenBed gevoel. Nu hoor ik je denken; wat is dat typische BoerenBed gevoel nou eigenlijk?!

Bij BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Elektriciteit en Wifi daar doen we niet aan, bij ons gaat het om genieten met elkaar zonder constant afgeleid te worden van Whatsapp berichtjes en filmpjes op de IPad. Kun je echt niet zonder je telefoon of tablet? Wacht maar, wij weten uit ervaring dat je deze geen minuut zult missen! Kinderen worden echte avonturiers en gaan op ontdekkingstocht op de boerderij. Ze staan vroeg op en helpen de boer bij het melken van de koeien, ’s middags moeten de kalfjes eten en in de avond krijgen de geiten nog een extra aaitje.

boerenbed inclusief

Waarom je bij BoerenBed een top vakantie beleeft

Bij ons ervaar je het boerenleven, je verblijft op een prachtige rustig gelegen boerderij in onze unieke accommodatie. Alles draait bij ons om puur genieten. Een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een exclusieve locatie, zonder poespas. Ontdek de boerderij en speel gezellig spelletjes met elkaar. Geniet aan het eind van de middag van een drankje op je eigen terras en kook met heerlijke verse producten van de boerderij op het houtvuur.

De koeien zijn je nieuwe tijdelijke buren, maar wees maar niet bang, de tenten liggen niet naast de stallen maar verderop midden in een prachtig landschap. Onze gasten vragen zich vaak bij aankomst af waar de tenten verstopt zijn! Om de tenten heen is veel ruimte en privacy, zodat je echt tot rust kunt komen.

Jullie onderdak

Bij kamperen op een boerencamping denk je vaak aan een tentje, luchtbedden, gasstelletje en gemeenschappelijke douches. Bij BoerenBed dachten wij: dat kan beter! Bij ons ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar in een comfortabele accommodatie. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de camping over…

Bij ons verblijf je in een ruime accommodatie tent binnenkantinclusief volledig interieur. Dit interieur bestaat uit een keuken, rustieke zit- en eethoek, bank en slaapkamer. De tent wordt door middel van kaarsen en olielampen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en veel sfeer. Erg foto waardig al zeggen we zelf!

Een tent met echte bedden?! Ja, ook dat is BoerenBed! Op de bedden ligt het beddengoed al klaar inclusief lekkere dikke hoge kwaliteit matrassen en dekens van echt wol! De favoriete slaapplek van de kinderen is de BoerenBed bedstee, naast slapen goed voor urenlang speelplezier en napraten over de avonturen op de boerderij.

In de BoerenBed Tenten creëer je warmte door middel van de houtkachel, die midden in de tent staat. ’s Morgens zet je de kachel aan en kun je genieten van de warmte. Bak of kook je eitjes en zet een kopje thee bovenop de houtkachel; deze fungeert namelijk ook als fornuis! In de BoerenBed keuken vindt je verder alles wat je nodig hebt: pannen, mokken, glazen, een fluitketel, borden, bestek… Je hoeft dus echt niets mee van huis te nemen!

Nieuwsbrief