Glamping op de boerderij tijdens een luxe kampeervakantie bij BoerenBed

Wat is BoerenBed? Bij BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij, zonder telefoon, tv en moderne faciliteiten. Simpelweg genieten van elkaars gezelschap zonder de afleidingen en prikkels van alledag. Kun je echt niet zonder je telefoon of tablet? Dan mag je deze altijd opladen bij de boerenfamilie. Maar wij weten uit ervaring dat je deze geen minuut zult missen.

Luxe kamperen: ruime en comfortabele tenten, volledig ingericht!familievakantie glamping boerenbed

Het BoerenBed is voor iedereen die houdt van dat knusse sfeertje op de camping, maar ook op zoek is naar een comfortabele “glamping” vakantie midden in de natuur. Jullie logeren bij de boer, op het erf, in mooie luxe kampeeraccommodaties. Licht komt van de kaarsen en olielampen in je glamping tent en koken doe je op een antieke houtkachel. De kampeertenten zijn volledig ingericht, inclusief eigen toilet, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken. Ook is het mogelijk een tent te boeken met een privé douche, badkamer of hot tub!

Ervaar het leven op de boerderij tijdens jullie glamping vakantie

Geniet van de schoonheid van het platteland en ervaar het leven op de boerderij tijdens jullie familievakantie. De boerderijen bieden een inspirerende en veilige omgeving voor gezinnen met kinderen, waar je naar hartenlust kunt leren en ontdekken! Zowel jong als oud zullen zich prima vermaken: leer bijvoorbeeld alles over het boerenleven tijdens een rondleiding over het erf en schuif ‘s avonds aan bij de Pizza Avond voor een versgebakken pizza!

Bij elke accommodatie beschik je over een privé toilet, maar bij de BoerenBed Tenten neem je een luxe warme douche in de gemeenschappelijke doucheruimte op de boerderij. Bij de HeerenBoer tenten staat er een warme privé douche naast of in de accommodatie.

Ontdek luxe kamperen in Nederland en onze glamping locaties in heel Europa!

Het BoerenBed concept is in Nederland geboren in 2003 en heeft intussen al duizenden vakantiegangers uit heel de wereld. Mensen die kiezen voor een luxe kampeer vakantie bij het BoerenBed hebben keus uit meer dan 60 locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Logeren bij de boer tijdens jullie familievakantie

BoerenBed is uniek omdat kinderen in een veilige omgeving heerlijk kunnen spelen en omgeven zijn door boerderijdieren. Op de boerderijen worden vaak spelletjes en activiteiten georganiseerd. Niet voor niks wordt BoerenBed door klanten gewaardeerd met maar liefst een 9,5/10! Ontdek glamping nu snel:

Verschillende glamping locaties

Bij BoerenBed zijn er twee verschillende soorten locaties, BoerenBed locaties en Collection locaties. Op Collection locaties vinden er geen reguliere BoerenBed activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld de Pizza Avond, het boerderijwinkeltje en de rondleiding over de boerderij. Bij Collection is het bedlinnen en de handdoeken exclusief, deze kun je uiteraard zelf meenemen of tegen betaling bijboeken. Zie hieronder een duidelijk overzicht van de verschillen. Klik hier voor meer info op de BoerenBed vs Collection pagina

Wat is het verschil?


Rondleiding over de boerderij
Let op: op de BoerenBed locaties alleen van april t/m oktober.
Pizza Avond
Let op: kosten van de Pizza Avond zijn exclusief.
Eigen toilet
Eigen keuken
Stromend koud water
Hout voor de houtkachel
Barbecue
Keukenlinnenpakket
Bedlinnen
Handdoeken
Let op: niet inclusief bij de BoerenBed Tenten.
Boerderijwinkel
Parkeren
Bedden van hoge kwaliteit
Nieuwsbrief