Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:
Home > Wat is BoerenBed?

BoerenBed: luxe kamperen tijdens een glamping vakantie op de boerderij

Wat is BoerenBed?

Bij BoerenBed ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken, eigen douche* en toilet!

Jullie logeren bij de boer, op het erf, in mooie luxe kampeeraccommodaties. Licht komt van de kaarsen en olielampen in je glamping tent en koken doe je op een antieke houtkachel. Simpelweg genieten van elkaars gezelschap zonder de afleidingen en prikkels van alledag. En kun je echt niet zonder je telefoon of tablet? Dan mag je deze altijd opladen bij de boerenfamilie. Maar wij weten uit ervaring dat je deze geen minuut zult missen. Zowel jong als oud zullen zich prima vermaken: leer bijvoorbeeld alles over het boerenleven tijdens een rondleiding over het erf of schuif ‘s avonds aan bij de Pizza Avond voor een versgebakken pizza!

*Bij elke accommodatie beschik je over een privé toilet, maar bij de BoerenBed Tenten en de BoerenBed Tent voor 10 Personen neem je een luxe warme douche in de gemeenschappelijke doucheruimte op de boerderij. Bij de andere accommodaties staat er een warme privé douche naast of in de accommodatie.

Ontdek luxe camping in Nederland en onze glamping locaties in heel Europa!

Het BoerenBed concept is ongeveer 16 jaar geleden geboren in Nederland en heeft intussen al duizenden vakantiegangers uit heel de wereld. Mensen die kiezen voor een luxe camping vakantie bij het BoerenBed hebben keus uit meer dan 60 locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Zwitserland! BoerenBed is voor iedereen die houdt van de knusse sfeer op de camping, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. Je hebt dus én het gevoel van kamperen én de luxe van een echt bed, keuken en douche en toilet.

Luxe kamperen voor het hele gezin

Het BoerenBed is uniek omdat kinderen in een veilige omgeving heerlijk kunnen spelen en omgeven zijn door boerderijdieren. Daarnaast worden op de boerderijen worden vaak spelletjes en activiteiten georganiseerd. Lees meer: www.boerenbed.nl/seizoensactiviteiten. Niet voor niks wordt het BoerenBed door de klanten gewaardeerd met maar liefst een 9,5/10! Ontdek luxe camping in Nederland nu snel:

Bekijk hier al onze locaties

Bekijk hier onze accommodaties

Klik hier voor de Wat is Glamping pagina

Wat is het verschil?


Un Lit au Pré
logo collection
Rondleiding over de boerderij
Let op: op de BoerenBed locaties alleen van april t/m oktober.
-
Pizza Avond
Let op: kosten van de Pizza Avond zijn exclusief.
-
Eigen toilet
Eigen keuken
Stromend koud water
Hout voor de houtkachel
Barbecue
Keukenlinnenpakket
Bedlinnen-
Handdoeken
Let op: niet inclusief bij de BoerenBed Tenten.
-
Boerderijwinkel-
Parkeren
Bedden van hoge kwaliteit
Nieuwsbrief