Chat with us, powered by LiveChat
Home > Wat is het BoerenBed?

BoerenBed: luxe kamperen op de boerderij

Wat is het BoerenBed?

Je logeert bij de boer, op het erf, in mooie luxe accommodaties. Berg je telefoon en tablet maar gauw op! Licht komt van de kaarsen en olielampen in je tent of houten huisje en koken doe je op een antieke houtkachel. Lekker genieten van elkaars gezelschap zonder de afleidingen en prikkels van alledag. Kan je echt niet zonder je telefoon? Dan mag je deze altijd opladen bij de boerenfamilie.

Bij het BoerenBed ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken, eigen douche* en toilet!

*Bij elke accommodatie beschik je over een privé toilet, maar bij de BoerenBed Tenten en de BoerenBed Tent voor 10 Personen neem je een luxe warme douche in de gemeenschappelijke doucheruimte op de boerderij. Bij de andere accommodaties is er een warme privé douche naast of in de accommodatie.

Ontdek luxe camping in Nederland en onze glamping locaties in heel Europa!

Het BoerenBed concept is ongeveer 16 jaar geleden geboren in Nederland en heeft intussen al duizenden vakantiegangers uit heel de wereld. Mensen die kiezen voor een luxe camping vakantie bij het BoerenBed hebben keus uit meer dan 60 locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland!

Luxe kamperen voor het hele gezin

Het BoerenBed is uniek omdat kinderen in een veilige omgeving heerlijk kunnen spelen en omgeven zijn door boerderijdieren. Op de boerderijen worden vaak spelletjes en activiteiten georganiseerd. Lees meer: www.boerenbed.nl/seizoensactiviteiten. Zowel jong als oud zullen zich hier prima vermaken. Leer alles over het boerenleven tijdens een rondleiding over het erf of schuif ‘s avonds aan voor een gezamenlijke maaltijd. Niet voor niks wordt het BoerenBed door de klanten gewaardeerd met maar liefst een 9,5/10!

Het BoerenBed is voor iedereen die houdt van de knusse sfeer op de camping, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. Je hebt dus én het gevoel van kamperen én de luxe van een echt bed, keuken en douche en toilet. Bovendien is er altijd wat te doen want je bevindt je op een werkende boerderij! Ontdek luxe camping in Nederland nu snel:

Bekijk hier al onze locaties

Bekijk hier onze accommodaties

Klik hier voor de Wat is Glamping pagina

Wat is het verschil?


Un Lit au Pré
logo collection
Rondleiding over de boerderij
Let op: op de BoerenBed locaties alleen van april t/m oktober.
-
Pizza Avond
Let op: kosten van de Pizza Avond zijn exclusief.
-
Eigen toilet
Eigen keuken
Stromend koud water
Hout voor de houtkachel
Barbecue
Keukenlinnenpakket
Bedlinnen-
Handdoeken
Let op: niet inclusief bij de BoerenBed Tenten.
-
Boerderijwinkel-
Parkeren
Bedden van hoge kwaliteit
Nieuwsbrief