Beleef het bij BoerenBed!

Wat is BoerenBed?

BoerenBed is een netwerk van boeren verspreid over het Verenigd Koninkrijk en Europa. We streven ernaar om overal hetzelfde aan te bieden, maar elke boerderij is uniek en op elke locatie beleef je andere avonturen. Onze gastheren, dieren en landschappen zijn altijd verschillend, maar er is één ding altijd hetzelfde bij BoerenBed: je zult je meteen thuis voelen door het comfort van onze accommodaties. Bij ons beleef je een unieke tijd midden in de natuur!

Het BoerenBed avontuur is begonnen in 2003 met het openen van Het Boshuis als eerste locatie in Nederland. Al snel volgende Manor Farm als eerste locatie in het Verenigd Koninkrijk. Sindsdien zijn we populair bij jong en oud en gegroeid naar 57 locaties in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Een vakantie bij ons is ideaal voor families, vrienden, groepen, natuurliefhebbers en avonturiers. Bij ons beleef je een heerlijke tijd op de boerderij en kom je altijd thuis met onvergetelijke herinneringen. Wij hebben al vele gasten van over de hele wereld mogen verwelkomen en de combinatie van een comfortabele accommodatie maar toch back to basic op het platteland zorgt keer op keer weer voor een hoge klanttevredenheid. Elk BoerenBed verblijf is een beleving die je samen met je vrienden en familie wil meemaken! Logeren bij onze boeren is gezellig, puur en leerzaam voor het hele gezin.

Geen elektriciteit of wifi!

Waarom je bij BoerenBed een top vakantie beleeft

Bij BoerenBed geloven we in eenvoud en terug naar de basis zonder luxe en comfort in te leveren. Qua luxe bedoelen we niet een tv of airconditioning, nee wij bieden comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en ruime accommodaties. Door de combinatie van comfort en het verblijf in de natuur, mag je er zeker van zijn dat je een geweldige tijd zult beleven op de boerderij.

Ons doel is om jullie een authentieke en bijzonder beleving te geven. Bij ons gaat het om genieten met elkaar zonder constant afgeleid te worden van Whatsapp berichtjes en filmpjes op de IPad. We gaan terug in de tijd, brengen tijd door met elkaar en genieten van de natuur. Daarom hebben we ervoor gekozen om de accommodatie aan te bieden zonder elektriciteit en WIFI.

Het interieur bestaat uit een volledig uitgeruste keuken, een rustieke zit- en eethoek, een bank en slaapkamers met echte bedden! Kwaliteitsbeddengoed met dikke matrassen, kussens en zachte dekbedden. De favoriete slaapplek van de kinderen is de BoerenBed bedstee, naast slapen goed voor urenlang speelplezier. In de BoerenBed Tenten creëer je warmte door middel van de houtkachel, die midden in de tent staat. ’s Morgens zet je de kachel aan en kun je genieten van de warmte. Bak of kook je eitjes en zet een kopje thee bovenop de houtkachel; deze fungeert namelijk ook als fornuis! In de BoerenBed keuken vind je verder alles wat je nodig hebt: pannen, mokken, glazen, een fluitketel, borden, bestek… Je hoeft dus echt niets mee van huis te nemen!

Heerlijke bedden, een echte toilet en een warme privédouche!

Het BoerenBed gevoel

Prachtig gelegen in rust en stilte, wordt het leven op het platteland geleid door de natuur. Word wakker met het geluid van de boerderijdieren en staar ‘s avonds naar de sterrenhemel. Geniet van de sfeer van de olielampen, de avonden bij kaarslicht en de warmte van de houtkachel. Erg foto waardig al zeggen we zelf!

Onze boerderijen liggen stuk voor stuk op prachtige locaties. Tijdens je verblijf maak je deel uit van het boerenleven en zal de boer je alles leren over het leven op de boerderij! Je beleeft deze bijzondere vakantie met familie of vrienden op een unieke plek zonder poespas.

Op onze boerderijen kunnen kinderen samen plezier hebben en spelen in een veilige omgeving. Ze leren van de boer over de boerderijdieren en racen met de skelters over het terrein. Jij kunt lekker ontspannen en tot rust komen terwijl de kinderen lekker door de weilanden rennen. Jullie dag eindigt perfect met het roosteren van marshmallows boven het kampvuur!

Lokale producten in het boerderijwinkeltje

Het boerderijwinkeltje, is een klein paradijs voor echte fijnproevers. Op planken of in houten kisten worden landbouwproducten of lokale producten uitgestald. Wie geniet er niet van lokale producten die met liefde zijn gemaakt? Door producten uit het boerderijwinkeltje te kopen help je tenslotte de boer, terwijl je zelf geniet van kwaliteitsproducten die je nergens anders zult vinden!

Raap verse eieren

4
3

Samen koken

Cuisiner Ensemble Un Lit Au Pré
2

Genieten!

bbq
Nieuwsbrief