Voorwaarden paasactie 'vind de 3 (paas)hazen'

Ter aanvulling op onze Algemene Voorwaarden gelden de volgende voorwaarden voor de Paasactie:

1. De wedstrijd vindt plaats op al onze Nederlandse- en Engelse website en de 3 winnaars worden gekozen uit alle inzendingen op beide websites.

2. De wedstrijd loopt van woensdag 13 maart tot maandag 10 april 23:59 uur.

3. Je moet je gegevens invullen voor elk van de 3 gevonden bruine konijntjes om mee te doen aan de trekking.

4. De kortingscode voor het gouden konijntje wordt na de bekendmaking van de winnaars op 17 april rechtstreeks toegezonden aan degenen die het konijntje hebben gevonden. Deze code kan niet worden gebruikt in combinatie met een andere aanbieding, promotie of code, en kan niet worden overgedragen op een bestaande boeking.

5. Het gratis weekendverblijf (3 nachten) is geldig op elke boerderij in Europa en het verblijf moet plaatsvinden in het seizoen 2023 (april - oktober).

6. Het maximum aantal personen inbegrepen in de prijs is afhankelijk van de grootte van het Tenthuisje: 5 volwassenen en 1 kind (6 in totaal).

7. De vakantieperiode en feestdagen zijn uitgesloten en alle verblijven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid

8. De cadeaubon van het 'gouden konijn' is alleen geldig op nieuwe boekingen en kan niet gebruikt worden voor reeds gemaakte boekingen of om de resterende betaling te voldoen.

9. De totale waarde van de cadeaubon van het 'gouden konijn' dien je in één keer te besteden bij het maken van een nieuwe boeking.

10. De code op de cadeaubon, verkregen door het 'gouden konijn', kun je online inwisselen bij het boekingsscherm of bij het maken van een telefonische boeking. Als je online boekt, kun je het unieke referentienummer invoeren in het betreffende gedeelte van het boekingsscherm.

11. De cadeaubon, verkregen door het 'gouden konijn', kan slechts eenmaal worden ingewisseld, is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden overgedragen of gerestitueerd.

12. De cadeaubon is niet te gebruiken met andere marketingacties- en kortingscodes.

13. Voorwaarden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.