Chat with us, powered by LiveChat
Heb je een vraag? Bel ons:

Een familievakantie in Zuid-Holland en ontdek de luxe tent van BoerenBed

Wil je even lekker weg en tijd voor jezelf of met het hele gezin? Dan hoef je bij het BoerenBed niet ver te reizen. In Nederland hebben wij diverse boerderijen beschikbaar waar je kunt genieten van een luxe glamping vakantie. In een typische Nederlandse omgeving geniet je van de rust, ruimte en de ontspanning van de dagelijkse drukte. Op en top vakantie!

Geniet met het hele gezin van een glamping vakantie in Zuid-Holland

Kies je voor het BoerenBed? Dan ben je verzekerd van een verblijf op een prachtige natuurrijke omgeving. Aan de Nieuwkoopse Plassen in Zuid-Holland vind je onze BoerenBed locatie TaarTenTuin. Vlakbij bij het mooie lintdorp Aarlanderveen, midden in het Groene Hart. In slechts 30 minuten van Utrecht bereik je deze boerderij. Ook Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Woerden en Gouda zijn met een half uurtje te bereiken. Ontdek het boerenleven bij TaarTenTuin, een prachtige boerderij uit 1790! Anton en Marisca zijn trotse eigenaren van TaarTenTuin. Op het erf lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan, je ziet meteen dat het een bijzondere locatie is!

Van natuur tot stad tijdens een glamping vakantie

Zuid-Holland heeft veel te bieden. Van mooie stranden tot natuurgebieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nieuwkoopse Plassen? Geniet van een heerlijk vakantie en wordt omgeven door veel water en natuurschoon. Tijdens een verblijf in Zuid-Holland kun je profiteren van een centraal gelegen provincie. Ga een dagje naar het strand, maak een wandeling in het bos of zoek een gezellig terras in één van de grote steden. Ga wandelen op de boulevard van Scheveningen, ontdek Den Haag of ga uitgebreid winkelen in Rotterdam. Kortom: een vakantie voor iedereen!

Ultiem genieten voor jong en oud

De boerderijen van BoerenBed staan garant voor een unieke kampeerervaring voor iedereen. Neem snel een kijkje bij de beschikbare boerderijen in Zuid-Holland en wacht niet langer!

BoerenBed Locaties in de Buurt

Zuid-Holland , wat vinden de gasten?

    Nieuwsbrief