Een glamping vakantie in Zuid-Holland: ontdek het BoerenBed!

Wil je even lekker weg en tijd voor jezelf of met het hele gezin? Dan hoef je bij het BoerenBed niet ver te reizen. In Nederland hebben wij diverse boerderijen beschikbaar waar je kunt genieten van een luxe glamping vakantie. In een typische Nederlandse omgeving geniet je van de rust, ruimte en de ontspanning van de dagelijkse drukte. Op en top vakantie!

Luxe kamperen in Zuid-Holland

Kies je voor het BoerenBed? Dan ben je verzekerd van een verblijf op een prachtige natuurrijke omgeving. Aan de Nieuwkoopse Plassen in Zuid-Holland vind je onze BoerenBed locatie TaarTenTuin. Vlakbij bij het mooie lintdorp Aarlanderveen, midden in het Groene Hart. In slechts 30 minuten van Utrecht bereik je deze boerderij. Ook Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Woerden en Gouda zijn met een half uurtje te bereiken. Ontdek het boerenleven bij TaarTenTuin, een prachtige boerderij uit 1790! Anton en Marisca zijn trotse eigenaren van TaarTenTuin. Op het erf lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan, je ziet meteen dat het een bijzondere locatie is!

Vakantie op de boerderij met hele gezin!

Zuid-Holland heeft veel te bieden. Van mooie stranden tot natuurgebieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nieuwkoopse Plassen? Geniet van een heerlijk vakantie en wordt omgeven door veel water en natuurschoon. Tijdens een verblijf in Zuid-Holland kun je profiteren van een centraal gelegen provincie. Ga een dagje naar het strand, maak een wandeling in het bos of zoek een gezellig terras in één van de grote steden. Ga wandelen op de boulevard van Scheveningen, ontdek Den Haag of ga uitgebreid winkelen in Rotterdam. Kortom: een vakantie voor iedereen!

Nieuwsbrief