Chat with us, powered by LiveChat

Een familievakantie in Zuid-Holland en ontdek de luxe tent van BoerenBed!

Wil je even lekker weg en tijd voor jezelf of met het hele gezin? Dan hoef je bij Het BoerenBed niet ver te reizen. In Nederland hebben wij diverse Boerderijen beschikbaar waar je kunt genieten van een luxe glamping vakantie. In een typische Nederlandse omgeving geniet je van de rust, ruimte en de ontspanning van de dagelijkse drukte. Op en top vakantie!

Geniet met het hele gezin van een glamping vakantie in Zuid-Holland!

Kies je voor Het BoerenBed? Dan ben je ook verzekerd van een verblijf op een prachtige natuurrijke omgeving. Zuid-Holland heeft veel te bieden. Van mooie stranden tot natuurgebieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nieuwkoopse Plassen? Geniet van een heerlijk vakantie en wordt omgeven door veel water en natuurschoon.

Van natuur tot stad tijdens een glamping vakantie!

Tijdens een verblijf in Zuid-Holland ben je verzekerd van een centraal gelegen plek. Neem een kijkje bij het strand, maak een wandeling in het bos of zoek een gezellig terras in grote steden. Zo neem je een kijkje op de boulevard van Scheveningen, ontdekt je Hofstad Den Haag of ga je uitgebreid winkelen in Rotterdam. Kortom: een vakantie voor iedereen! Nu hopen op een zonnetje... en genieten maar!

Ultiem genieten voor jong en oud!

De boerderijen van BoerenBed staan garant voor een unieke kampeerervaring voor iedereen. Neem snel een kijkje bij de beschikbare Boerderijen in Zuid-Holland en wacht niet langer!

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief