Chat with us, powered by LiveChat

Een luxe kampeervakantie in Zeeland!

Glamorous camping, ofwel 'glamping' is in Nederland en daarbuiten dé trend op kampeergebied. Bij deze eigentijdse manier van kamperen beschik je over een extra luxe en zeer compleet ingerichte tent. Zo geniet je van optimaal comfort en houd je tegelijkertijd het speciale gevoel dat bij kamperen hoort. Bij Het BoerenBed kun je een geweldige glamping familie vakantie op unieke locaties boeken!

Een onvergetelijk verblijf in Zeeland!

Een familievakantie op één van de kampeerboerderijen in een uitnodigende provincie brengt je in een gebied waar langs de kust jaarlijks de meeste zonuren van Nederland gemeten worden. De leuke badplaatsen aan de Zeeuwse kust zijn voor veel vakantiegangers een voorname reden voor hun bezoek. Daarnaast zijn er in deze prachtige provincie veel pittoreske dorpjes met een rijke historie te vinden, en staan steden als Middelburg, Vlissingen en Zierikzee bekend om hun fraaie oude gebouwen, de havens, aantrekkelijke winkelstraten en de vele gastvrije horecagelegenheden. En natuurlijk hoort een bezoek aan de vermaarde Deltawerken er ook helemaal bij!

Voel je één met het boerenleven!

Glamping via Het BoerenBed vindt altijd plaats op een nog volledig in werking zijnde boerderij op een landgoed van Natuurmonumenten of midden in een prachtig natuurgebied. Zo kun je je tijdens een geweldige familievakantie één voelen met het boerenleven zoals zich dat nog altijd afspeelt in het schitterende landschap van Zeeland!

BoerenBed belooft je een heerlijke vakantie in Nederland!

Via Het BoerenBed kun je in eigen land een uitstekende vakantie beleven waar je nog lang over na zult praten. Je kunt direct online boeken en je alvast verheugen op een verblijf dat op alle fronten de moeite waard is!

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief