Een luxe kampeervakantie in Zeeland!

Glamorous camping, ofwel 'glamping' is in Nederland en daarbuiten dé trend op kampeergebied. Bij deze eigentijdse manier van kamperen beschik je over een extra luxe en zeer compleet ingerichte tent. Op deze manier geniet je van optimaal comfort en houd je tegelijkertijd het speciale gevoel dat bij kamperen hoort. Bij het BoerenBed kun je een geweldige glamping familie vakantie op unieke locaties boeken!

Een onvergetelijk glamping verblijf in Zeeland!

Een familievakantie op één van de kampeerboerderijen in een uitnodigende provincie brengt je in een gebied waar langs de kust jaarlijks de meeste zonuren van Nederland gemeten worden. Daarnaast zijn de leuke badplaatsen aan de Zeeuwse kust zijn voor veel vakantiegangers een voorname reden voor hun bezoek. Verder zijn er in deze prachtige provincie veel pittoreske dorpjes met een rijke historie te vinden: steden als Middelburg, Vlissingen en Zierikzee staan bekend om hun fraaie oude gebouwen, de havens, aantrekkelijke winkelstraten en de vele gastvrije horecagelegenheden. Ook hoort natuurlijk een bezoek aan de vermaarde Deltawerken erbij! Ervaar zelf hoe het is om te gaan luxe kamperen in Zeeland!

Kamperen bij de boer in Zeeland

In de regio Midden-Zeeland vind je onze locatie Hoeve Zeeland. Vlakbij het oergezellige Veere en de Noordzee is het een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven. Het is ongeveer twee uur rijden vanaf Utrecht. Vanuit de tenten ervaar je het dagelijkse leven op de boerderij van dichtbij, en word je omgeven door het typisch Zeeuwse laagland. Kom deze prachtige locatie snel ontdekken!

BoerenBed belooft je een heerlijke vakantie in Nederland!

Glamping via het BoerenBed vindt altijd plaats op een nog volledig in werking zijnde boerderij op een landgoed van Natuurmonumenten of midden in een prachtig natuurgebied. Zo kun je je tijdens een geweldige familievakantie één voelen met het boerenleven zoals zich dat nog altijd afspeelt in het schitterende landschap van Zeeland! Via het BoerenBed kun je in eigen land een uitstekende vakantie beleven waar je nog lang over na zult praten. Je kunt direct online boeken en je alvast verheugen op een verblijf dat op alle fronten de moeite waard is!

Nieuwsbrief