Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Extra luxe kamperen op de Veluwe!

Nederland is een fantastisch vakantieland. Wanneer je er op een bijzondere manier echt helemaal uit wilt zijn, dan is glamping op een van de BoerenBed boerderijen een verrassend alternatief voor een unieke Familievakantie. Glamping is een extra luxe manier van kamperen waarbij onze authentiek ingerichte tenten je veel modern comfort bieden terwijl je toch het specifieke gevoel hebt dat bij kamperen hoort!

Ervaar het boerenleven tijdens een unieke vakantie op de Veluwe!

Tijdens je verblijf op een van de locaties van Het BoerenBed, maak je in een fraai natuurgebied, of op een landgoed van Natuurmonumenten, kennis met het leven op de boerderij. Onze glamping tenten staan altijd op het terrein van boerderijen die nog volop in bedrijf zijn. Zo kun je van dichtbij de werkzaamheden op een Veluwse boerderij ervaren terwijl je geniet van de natuur en de rust om je heen!

Met het hele gezin kamperen op een bijzondere plek!

Een familievakantie via Het BoerenBed brengt je nog dichter bij de natuur. Vanuit een aantrekkelijk onderkomen kun je fantastische uitstapjes maken in de prachtige bossen of een bezoek brengen aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe waar je grote kans hebt om herten, wilde zwijnen en vossen in het wild te zien. Zo beleven jij en je gezin geweldige dagen of weken in een inspirerende omgeving!

Lekker buiten leven en optimaal genieten!

Luxe kamperen via Het BoerenBed is een ervaring op zich, met een uniek tijdelijk onderkomen in een inspirerende en gezonde omgeving waaraan je nog lang met veel plezier zult terugdenken! Reserveer vandaag nog bij ons jouw onvergetelijke familievakantie

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief