Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Glamping op de Veluwe!Glamping Veluwe

Nederland is een fantastisch vakantieland. Wanneer je er op een bijzondere manier echt helemaal uit wilt zijn, dan is glamping op een van de BoerenBed boerderijen een verrassend alternatief voor een unieke familievakantie. Een familievakantie via het BoerenBed brengt je nog dichter bij de natuur. Vanuit een aantrekkelijk onderkomen kun je fantastische uitstapjes maken in de prachtige bossen of een bezoek brengen aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe waar je grote kans hebt om herten, wilde zwijnen en vossen in het wild te zien. Zo beleven jij en je gezin geweldige dagen of weken in een inspirerende omgeving! Bekijk hier al onze locaties in de Veluwe.

Ervaar het boerenleven tijdens luxe kamperen op de Veluwe

Tijdens je verblijf op een van de locaties van het BoerenBed, maak je in een fraai natuurgebied, of op een landgoed van Natuurmonumenten, kennis met het leven op de boerderij. Onze glamping tenten staan altijd op het terrein van boerderijen die nog volop in bedrijf zijn. Zo kun je van dichtbij de werkzaamheden op een Veluwse boerderij ervaren terwijl je geniet van de natuur en de rust om je heen! Geniet bijvoorbeeld van een familievakantie bij Landhoeve op de Veluwe, te midden van prachtige stranden, bossen, zandverstuivingen en heidevlaktes. Landhoeve op de Veluwe is zéér geschikt voor jonge kinderen!

Met het hele gezin kamperen in een ingerichte tent op de Veluwe

De kampeertenten zijn volledig ingericht, inclusief eigen toilet, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken. Ook is het mogelijk een tent te boeken met een privé douche, badkamer of hot tub! Lees hier meer over onze glamping accommodaties.

Boerenbed locaties bij jouw in de buurt
Nieuwsbrief