Chat with us, powered by LiveChat

Kamperen bij de boer in Overijssel! kamperen bij de boer overijssel

Bij BoerenBed kun je in Nederland en in het buitenland een aantrekkelijke glamping vakantie boeken. Bij deze moderne manier van kamperen profiteert je van het comfort van een extra luxe ingerichte tent in een prachtige natuurlijke locatie op het terrein van een boerenbedrijf. Ervaar kamperen bij de boer in Overijssel.

Logeren bij de boer in Overijssel!

Glamping via het BoerenBed heeft je veel te bieden. De boerderijen in ons aanbod zijn stuk voor stuk nog volop in bedrijf zodat je tijdens een welverdiende familie vakantie van dichtbij kunt meemaken wat er allemaal komt kijken bij het werk van de boer. Al onze locaties in Nederland bevinden zich in prachtige natuurgebieden of op een fraai onderhouden landgoed van Natuurmonumenten waar je de rust van het natuurschoon in volle omvang kunt beleven!

Een glamping familievakantie bij BoerenBed!

Glamping in Overijssel brengt je op bijzonder plaatsen zoals het Nationaal Park De Weerribben-Wieden waar onder andere de uitgestrekte rietvelden in het verleden zorgden voor de kenmerkende dakbedekking van de Overijsselse boerderijen. Langs de IJssel vind je schitterende vergezichten op mooie oude dorpen en steden als Kampen en Deventer. Ook de Vecht bij Hardenberg is je bezoek meer dan waard. En de Sallandse Heuvelrug staat garant voor urenlang wandel- en fietsplezier in een tot de verbeelding sprekend natuurgebied!

Luxe kampeervakantie in Overijssel!

Via BoerenBed ben je verzekerd van een originele vakantie waaraan het hele gezin veel plezier kan beleven. Maak vandaag nog je keuze en boek een memorabele familie vakantie op een fantastische locatie in de natuur!

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief