Chat with us, powered by LiveChat
Friesland

Glamping bij het BoerenBed in Friesland!

Je kunt in eigen land een fantastische familievakantie doorbrengen op een boerderij van Het BoerenBed. Hier geniet je van het verblijf in een zeer compleet ingerichte tent die van alle moderne gemakken voorzien is terwijl je toch het typische kampeergevoel hebt. Deze trendy manier van kamperen die steeds meer aan populariteit wint, staat bekend als glamping!

Boerderijvakantie Friesland

Leeuwarden-Fryslân is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa! Een jaar lang laten we zien hoe wij Friezen het leven vieren. Er worden verschillende activiteiten, optredens en tentoonstellingen georganiseerd in- en rondom Leeuwarden. Zie hier het volledige programma: www.friesland.nl/nl/culturele-hoofdstad/agenda Kom lekker overnachten op de boerderij en geniet van een boerderijvakantie in Friesland.

Luxe kamperen midden in de natuur van Friesland

Modern kamperen via het BoerenBed vindt in Nederland plaats op een boerderij waar nog volop gewerkt wordt. Zo kun je tijdens een aangename familievakantie kennismaken met de dagelijkse arbeid van de boer. Je tent bevindt zich altijd in een natuurgebied of op een van de landgoederen die beheert worden door Natuurmonumenten. De combinatie van natuurschoon én het boerenleven vormt een sterke basis voor een fijne vakantie!

Ontdek een fantastische provincie via glamping bij het BoerenBed!

Friesland is een provincie die je laat ervaren hoeveel rust, cultuur en prachtige natuur Nederland te bieden heeft. De Friese meren zoals bijvoorbeeld de Langweerderwielen, het Tjeukemeer en Sneekermeer, zijn geliefde reisdoelen voor alle typen watersporters. Je kunt ook een prachtige tocht maken langs de route van de vermaarde Elfsteden schaatstocht waarbij je mooie steden als Sneek, Stavoren, Hindeloopen en Dokkum passeert. Het is niet voor niets dat de provincie door de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap tot mooiste provincie van Nederland is uitgeroepen. Het waterrijke gebied met z'n Veenpolders, het terpengebied, de Noordelijke Wouden en het Waddengebied tonen je een adembenemend oerHollands landschap!

Kamperen bij de boer

Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen!

Glamping Nederland

Kies vandaag nog je favoriete vakantiebestemming in Nederland, die je naar keuze direct online kunt boeken bij het BoerenBed!

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief