Glamping bij het BoerenBed in Drenthe!

Ervaar glamping in Drenthe. Wanneer je in Nederland op zoek bent naar een originele familievakantie of een lekker weekendje weg, dan is glamping via BoerenBed een uitstekende optie. Ervaar luxe camping in Drenthe. Met deze leuke manier van kamperen op een boerderij, beschik je over een tent waarin je bijna dezelfde luxe terugvindt als in een vakantiehuisje. Tegelijkertijd geniet je volop van de speciale sfeer die bij het kamperen hoort! Iedere locatie van het BoerenBed in Nederland bevindt zich op een agrarische bedrijf op het terrein van een natuurgebied of een landgoed van bijvoorbeeld Natuurmonumenten. Ervaar luxe camping in Drenthe: tijdens je familievakantie kun je een kijkje nemen in het dagelijks leven van de boer en de boerin. Zo ben je even helemaal in een andere wereld vol rust, natuur en boerenbedrijvigheid.

Kamperen bij de boer in Drenthe

Ga eens kamperen bij de boer in Drenthe: omgeven door bos, zandpaden en een prachtig landschap vind je boerderij De Lange Weide. Deze boerderij is helemaal ingericht voor kinderen.. een ware ontdekkingstocht op het Drentse platteland! Marian, Rik en de vaste boerderijhulp Anne vinden het erg fijn als kinderen meehelpen bij het voeren en verzorgen van al de dieren. Dus vraag Anne gerust of je mag helpen, want hij beschouwt jou ook een beetje als kleine boer of boerin! Naast de vele dieren zijn er ook skelters, een trampoline en een hele bijzondere buitenspeelplek: “Boeren Spetterpret”. Kom snel glamping op de boerderij ontdekken op deze bijzondere locatie!

Geniet van een luxe camping in Drenthe

Ervaar luxe camping in Drenthe. Ongerepte natuur kom je in de omgeving van de kampeerboerderijen van het BoerenBed volop tegen. Drenthe kent verschillende prachtige natuurgebieden en je kunt urenlang ronddwalen in de uitgestrekte heidevelden, veengebieden en oude zandgronden. In het Nationaal Park Drents-Friese Wold zijn veel verschillende flora en fauna te bewonderen, en natuurlijk mag je, tijdens je familievakantie in deze provincie, een bezoek aan de ruim 50 Drentse hunebedden niet vergeten! Kasteel Coevorden en het standbeeld van Berend Botje in Zuidlaren zijn twee van de vele andere aansprekende bezienswaardigheden in een van de mooiste provincies van Nederland!

Luxe camping familievakantie in Drenthe

Het BoerenBed is voor iedereen die houdt van de sfeer op de camping, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. Ervaar luxe camping in Drenthe. Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Bij BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen, waar de boer en zijn vrouw een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Geniet van een luxe camping familievakantie op de boerderij met het hele gezin!

Glamping Nederland

Glamping bij het BoerenBed is een geweldige eigentijdse manier om je vakantie door te brengen. Boek vandaag nog snel en eenvoudig online een leuk weekend, een midweek of een complete kampeervakantie!

Nieuwsbrief