Een luxe camping familievakantie in Brabant

Wanneer je kiest voor kleinschaligheid en kwaliteit, dan is een luxe familievakantie in Brabant via BoerenBed een uitstekende optie voor jou. Glamping is dé trend voor kampeerders die houden van modern comfort in een zeer compleet ingerichte tent, waarin je tegelijkertijd de aantrekkelijke sfeer van het buitenleven blijft ervaren. Ontdek luxe camping in Brabant!

Kamperen bij de boer in Brabant

Dat Nederland een geweldig vakantieland is, ondervind je aan den lijve wanneer je een fantastische glamping vakantie doorbrengt op één van de BoerenBed boerderijen. Onze tenten staan altijd op het terrein van een boerderij waar nog volop gewerkt wordt. De boerderijen zijn gesitueerd in natuurgebieden of op beschermde landgoederen, waardoor je één wordt met het leven in een agrarische omgeving in een fraai natuurlandschap. Ontdek kamperen bij de boer in Brabant.

Luxe camping Brabant bij het BoerenBed

Via het BoerenBed kun je uniek kampeerplezier beleven. Deze prachtige provincie in Nederland heeft veel te bieden qua natuur, cultuur, vermaak en niet te vergeten: de Brabantse gastvrijheid. Het Brabantse landschap wordt bepaald door uitgestrekte landerijen en prachtige bosgebieden waarin de Biesbosch en de Drunense en Loonse Duinen bekende beschermde natuurgebieden zijn. Eindhoven, Breda en 's-Hertogenbosch zijn leuke steden waar veel te winkelen en te zien valt. En de Efteling in Kaatsheuvel is natuurlijk een echte topper met attracties voor het hele gezin. In Boxtel kun je een leuke dag doorbrengen in Oertijdmuseum De Groene Poort waar zelfs enkele dinosaurusskeletten te bewonderen zijn! Ontdek luxe camping in Brabant.

Luxe camping Noord Brabant

Kom luxe kamperen bij het Hertenkamp in Mariahout of De Brabantse Hei in Hooge Mierde. Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Bij BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen, waar de boer en zijn vrouw een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Geniet van een vakantie op de boerderij met het hele gezin!

Kamperen bij de boer in Brabant

De vakanties van Het BoerenBed zijn er speciaal voor jou als vakantieganger met een voorkeur voor een unieke locatie waar natuur en rust de dienst uitmaken. Boek snel en eenvoudig online een bijzondere kampeerbeleving!

Nieuwsbrief