Extra luxe kamperen op Ameland!

Ameland is een prachtig Waddeneiland. Verwen je zintuigen met de frisse zeelucht, bewonder de natuur, ontspan! Dit eiland ademt natuur, rust en ruimte. Ook op cultureel en sportief gebied valt er veel te zien en te doen. Bezoek de vier gezellige dorpjes, elk dorp heeft zijn eigen karakter en knusse winkeltjes. Neem deel aan boottochten, excursies, fiets- of wandeltochten en ontdek Ameland!

Ervaar het boerenleven tijdens een unieke vakantie op Ameland!

Tijdens je verblijf op de BoerenBed boerderij op Ameland maak je in kennis met het leven op een actieve boerderij.  Zo kun je van dichtbij de werkzaamheden op een Amelandse boerderij ervaren terwijl je geniet van de natuur en de rust om je heen. Op deze schapen- en paardenhouderij (én tevens ganzenopvang!) kun je schaapjes voeren en tijdens het broedseizoen leren over de weidevogels en de lokale natuur.

Met het hele gezin kamperen op een bijzondere plek!

Een familievakantie via Het BoerenBed brengt je nog dichter bij de natuur. Vanuit je luxe glamping tent kun je fantastische uitstapjes maken in de prachtige omgeving of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Maritiem Museum. Zo beleven jij en je gezin geweldige dagen of weken in een inspirerende omgeving!

Lekker buiten leven en optimaal genieten!

Luxe kamperen via Het BoerenBed is een ervaring op zich, met een uniek tijdelijk onderkomen in een inspirerende en gezonde omgeving waaraan je nog lang met veel plezier zult terugdenken. Reserveer vandaag nog bij ons jouw onvergetelijke glamping vakantie!

Nieuwsbrief