Mount Pleasant Collection

, ,

Glamping vakantie bij.. Mount Pleasant Collection

De biologische boerderij Mount Pleasant Collection ligt in een prachtige Engelse landschap de Blackmore Vale in Dorset. De familie is erg trots op hun bezit: 300 hectare aan grasvelden in het midden van Dorset’s Blackmore Vale natuurgebied. Boer Mike is opgegroeid op deze prachtige boerderij en heeft alles zien ontwikkelen. Vroeger zag de boerderij er toch iets anders uit. Het was een melkveeboerderij met ongeveer 80 koeien.

Kamperen op de boerderij in Dorset

Echter, boer Mike had van jongs af aan al andere ambities voor de boerderij! Vandaag de dag staat Mount Pleasant Collection vol met verschillende dieren om van te genieten: Hereford koeien, een indrukwekkende kudde van 1000 schapen, paarden, Shetland pony’s, varkens, geiten, honden en knuffelbare konijnen. En vergeet de menagerie van geiten niet! De zeven BoerenBed Tenten staan op een prachtig en tijdloos stukje Engels platteland, ver weg van de stress van het moderne leven. In de directe omgeving leven vossen, herten en uilen.

Leuke dingen om te doen vlakbij Blandford Form

In de buurt van Mount Pleasant Collection staat een goed omheinde vijver boordevol salamanders, kikkers en kikkervisjes. Als je graag een dagje eropuit wilt, kun je omhoog klimmen naar Bulbarrow Hill, een mooi uitzichtpunt van meer dan 7 verschillende provincies. Vanaf dit punt kun je ook de ruïnes van Corfe Castle bewonderen, evenals de overgelegen Blackmore Hills. Dichterbij ligt Blandford Forum, een van de best bewaard gebleven 18e eeuwse stadjes van Engeland, en de uitgestrekte stranden van Dorset. Zien we je snel bij Mount Pleasant Collection?

Accommodaties

lu

Adres Mount Pleasant Collection

, ,

Mount Pleasant Collection, wat is er te doen in de omgeving:

  De gastfamilie

  Mike en Anna

  We hebben een biologischeboerderij met een klein beetje hulp van onze honden Polo en Spook. Mike had de mazzel om te worden grootgebracht op Mount Pleasant samen met zijn oudere broer en zus.

  Mount Pleasant Collection, wat vinden onze gasten?

  Mount Pleasant Collection, soortgelijke locaties:

  Nieuwsbrief