Check Altijd een privé douche
Check Puur avontuur zonder schermpjes
Check Ontdek het boerenleven
-

Kies jouw unieke experience
<
Dit wil je niet missen

Boerenbed 9894

Boerderijen met alpaca's

Joehoe, alpaca lover opgelet! Ben jij ook zo gek op deze wollige vriendjes? Deze ervaring wil je dan absoluut niet missen. Blijf slapen op en boek een meet & feed op de boerderij of zelfs een wandeling met deze furry little friends. Geweldig toch?

Boerenbed shoot2

Boerderijen met melkkoeien

Help mee tijdens het voeren of leer hoe je een koe moet melken. Vergeet zeker niet een beetje te proeven. Zulke romige verse melk heb je nog nooit geproefd. En met een beetje geluk maak je de geboorte van een kalfje mee. Hoe uniek is dat?

Boerenbed UK 1798

Hondvriendelijke boerderijen

Bij BoerenBed zijn we gek op dieren, dus ook op honden! Je kunt op bijna al onze boerderijen je trouwe viervoeter meenemen. Wel zo praktisch én gezellig.

Boerenbed 0003 1

Boerderijen met lammetjes

Hoe kun jij je dag beter beginnen dan met het uitzicht van schattige lammetjes in de wei? Je kunt helpen bij het verzorgen van de lammetjes, ze aaien en misschien wel de fles geven.

Boerenbed UK 1856

Boerderijen met paarden

Een meisjesdroom van velen: een eigen paard. Waarom niet in vervulling laten gaan. Oké, tijdelijk dan wel. Verzorg je eigen pony, borstel de manen en geef ze te eten. Vandaag is het jouw paard.

DSC 3007 B

Biologische boerderijen

In ons kikkerlandje wordt heel wat aardappelen, wortels en bloemkolen verbouwd. Benieuwd hoe dit op een milieuvriendelijke en biologische manier gaat? Neem dan een kijkje in de keuken, proef puur natuur en raap verse eitjes.

Groups 1

Groepsweekenden

Staat het familieweekend weer gepland? Je hebt de hele boerderij voor jezelf, maar toch de privacy voor iedereen met zijn eigen tenthuisje. Vergeet de onpersoonlijke hotels of vakantiehuizen en kies voor iets bijzonders!

Boerenbed 0250

Boerderijen met hottubs

Maak je nachtje weg hélemaal onvergetelijk door een hottub bij te boeken. Heerlijk ontspannen na een lange dag buiten te zijn geweest. Is het warm buiten? Dan heb je gewoon je eigen mini zwembad binnen handbereik.

Hoevede Betuwe 15 1

Boerderijen bij het water

Ben je een echte waterrat? Check dan onze boerderijen bij het water. We hebben ze in allerlei soorten en maten: dichtbij het strand, meren, beekjes. Geniet van het rustgevende water, ga zwemmen of huur een bootje. Het avontuur roept!

Check Inclusief bedlinnen en handdoeken
Check 360 graden groen
Check Unieke ervaringen bij de boer
-
•

Ontdek het Tenthuisje

<
Zonder elektriciteit, onze grootste luxe!

Het comfort van een huisje, de gezelligheid van een tent. Zonder wifi en elektriciteit, en laat dat nou juist onze grootste luxe zijn. Met de houtkachel, kaarsen en olielampen maak je het binnen gezelliger dan ooit. De tenthuisjes zijn geschikt voor maximaal 5 volwassenen en een kind tot 12 jaar.

<
Krijg je geen spijt van!

Boek jouw unieke ervaring