Lekker weg tijdens de herfstvakantie

herfstvakantie boerderij

In de herfst laat de natuur een spektakel zien met alle veranderende kleuren. De vogels trekken naar het zuiden en de morgen dauw valt op het gras. De dag verschijnt door het mistige landschap en een heerlijk zonnetje laat zich van zijn mooiste kant zien. Tijdens deze zonnige herfstdagen kun je lekker met zijn allen rond de kachel opwarmen na een frisse boswandeling. Rondom je tent zie je de paddenstoelen onder de vallende blaadjes verschijnen. Op de boerderij wordt nog hard gewerkt, de groentes geoogst en de koeien geschoren zodat ze lekker fris op stal kunnen. Dat wordt genieten tijden jullie herfstvakantie op de boerderij!

Data herfstvakantie 2021 voor een vakantie op de boerderij

Noord en midden: 16 oktober t/m 24 oktober 2021
Zuid: 23 oktober t/m 31 oktober 2021

Herfstvakantie op de boerderij is een echte familievakantie!

Tijdens de herfstvakantie moet er veel gebeuren op de boerderij. Alle dieren moeten geaaid en verzorgd worden en de stal weer uitgemest. Bij al deze klusjes kan de boer wel wat hulp gebruiken. Zijn alle klusjes gedaan? Dan is er volop tijd om heerlijk te spelen. Om de boerderijen heen vind je altijd veel ruimte om te ravotten! Heb jij wel eens geschommeld op de reuze schommel? Deze vind je bij Het Wesselink in Schalkhaar. Dit is de plek om de mooie kleurveranderingen in de herfstperiode te zien.

Herfstvakantie in Frankrijk

Vlak over de grens in Frankrijk vind je onze boerderij de Domaine St Christophe die helemaal ingericht is om paard te rijden. Proef het Franse leven met Nederlandse gastvrijheid. Dit prachtige oude klooster hebben Pieter en Savine helemaal opgeknapt. Vanaf boven op de heuvel, waar je dit klooster vindt, heb je schitterend uitzicht over het Franse platteland.

 


Nieuwsbrief