glamping op de Boerderij

Glamping bij Het BoerenBed

Omdat de tenten van Het BoerenBed ruim, comfortabel en sfeervol zijn ingericht, doet het denken aan glamping of glamperen. Glamping is afgeleid van het Engels ‘glamorous camping’. Kamperen wordt gezien als de basic en door daar comfort aan toe te voegen, wordt kamperen glamorous.

Glamping is een succes geworden omdat mensen, die niet van basic kamperen houden maar wel van het buitenleven, nu in alle luxe kunnen kamperen. Bij Het BoerenBed slaap je in een luxe tent en het lijkt in de verste verte niet meer op ouderwets kamperen.

BoerenBed Glamping

Het BoerenBed heeft allerlei glamping onderdelen:

  • Luxe tenten van 45 m2
  • Drie slaapkamers waaronder een knusse ouderwetse bedstee
  • Je slaapt op echte bedden met heerlijke wollen dekbedden
  • In de tent heb je stromend water en een wc
  • Een complete keuken
  • De tent heeft een solide houten vloer waardoor het eerder op een huisje dan een tent lijkt

Sfeer en belevenis

Na een dag vol bijzondere ervaringen en samen zijn, kun je heerlijk tot rust komen in de luxe tent. Gezellig een ouderwets bordspel doen of onder het genot van een drankje terugdenken aan de bijzondere dag. Als gast op een werkend boerenbedrijf is er altijd wat om over te praten, want het boerenleven gaat 24 uur per dag lang door.

Het BoerenBed vind je door heel Nederland, uitsluitend op werkende boerderijen, waar de boer en de boerin een actieve rol spelen bij het wel en wee van het platteland. Neem hier een kijkje naar onze boerderijen.

Nieuwsbrief