Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:
Home > Contact

Contact opnemen met BoerenBed

Staat je antwoord niet op de pagina met veelgestelde vragen, wil je meer informatie over de glamping locaties of een reservering maken?
Wij staan voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 en kennen onze boerderijen van haver tot gort.

Neem contact met ons op via info@boerenbed.nl of telefoon:

Nederland: +31 (0)528 229440
België: +32 (0)78482994

Er zijn buiten je eigen telefoonkosten geen kosten verbonden aan het bellen naar ons informatienummer.

Informatieformulier

Of vul het onderstaande informatieformulier in. Wij proberen je zo snel mogelijk te beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

Het BoerenBed

Niets moet en alles mag. Dat is een glamping vakantie bij het BoerenBed

Bij het BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen (bij BoerenBed locaties), waar de boer en de boerin een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Geniet van een vakantie op de boerderij met het hele gezin: je hebt de keuze uit meer dan 60 locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland! Op elke BoerenBed locatie is een boerderijwinkeltje aanwezig met heerlijke regionale producten. Tijdens je glamping vakantie maak je deel uit van de boerderij. Zo krijg je van de boer bijvoorbeeld een rondleiding over het erf en help je mee met het voeden van de dieren. Bij het BoerenBed geldt: niets moet en alles mag!

Vergeet de tijd..

Het BoerenBed is voor iedereen die houdt van de sfeer op de camping, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. Elke BoerenBed accommodatie is volledig ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). De totale oppervlakte van de BoerenBed accommodaties variëren van 45m2 tot 51m2. Je vindt er onder andere een ruim tweepersoonsbed, stapelbed en sfeervolle BoerenBedstee. Ook een eettafel, bank, koelkist, eigen toilet en koud stromend water is aanwezig. Het zal je dus aan niets ontbreken!

Kijkje in de keuken!

In de BoerenBed accommodatie vind je koud stromend water. Er zijn centrale douches aanwezig op de boerderij en de HeerenBoer tenten beschikken over een privé douche! Verder vind je in de tent alles wat je nodig hebt tijdens een verblijf; van schaar tot pan en van bestek tot koffiekopjes. Je hoeft niets mee te nemen van huis.