Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Contact opnemen met BoerenBed

Staat je antwoord niet op de pagina met veelgestelde vragen, wil je meer informatie over de glamping locaties of een reservering maken?
Wij staan voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 en kennen onze boerderijen van haver tot gort.

Neem contact met ons op via info@boerenbed.nl of telefoon:

Nederland: +31 (0)528 229440
België: +32 (0)78482994

Er zijn buiten je eigen telefoonkosten geen kosten verbonden aan het bellen naar ons informatienummer.

Informatieformulier

Of vul het onderstaande informatieformulier in. Wij proberen je zo snel mogelijk te beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

Het BoerenBed

Niets moet en alles mag!
Dat is een glamping vakantie bij het BoerenBed

Bij het BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen (behalve bij Collection locaties), waar de boer en de boerin een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Geniet van een vakantie op de boerderij met het hele gezin: je hebt de keuze uit meer dan 65 locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland! Op elke BoerenBed locatie is een boerderijwinkeltje aanwezig met heerlijke regionale producten. Tijdens je glamping vakantie maak je deel uit van de boerderij. Zo krijg je van de boer bijvoorbeeld een rondleiding over het erf en help je mee met het voeden van de dieren. Bij het BoerenBed geldt: niets moet en alles mag!

Vergeet de tijd tijdens een BoerenBed kampeervakantie

Het BoerenBed is voor iedereen die houdt van de sfeer op de camping, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. Jullie logeren bij de boer, op het erf, in mooie kampeeraccommodaties. Je hebt dus én het gevoel van kamperen, én de luxe van een echt bed, keuken en douche en toilet! Licht komt van de kaarsen en olielampen in je glamping tent en koken doe je op een antieke houtkachel. Simpelweg genieten van elkaars gezelschap zonder de afleidingen en prikkels van alledag.

Een kijkje in de BoerenBed glamping accommodaties

In de BoerenBed keuken vind je koud stromend water. Verder vind je hier alles wat je nodig hebt tijdens een verblijf: van schaar tot pan en van bestek tot koffiekopjes. Je hoeft niets mee te nemen van huis! De grootte van de accommodatie varieert van 45 tot 50m2 en is ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). Je vindt er onder andere een ruim tweepersoonsbed, stapelbed en sfeervolle BoerenBedstee. Buiten vind je een picknicktafel, twee ligstoelen en een barbecue. De HeerenBoer tenten en Houten Huisjes beschikken over een privé douche; bij de BoerenBed tenten neem je een warme douche in de gemeenschappelijke douches op de boerderij. Je kunt bij sommige accommodaties zelf éxtra luxe genieten.. met een eigen hot tub naast je tent!