Chat with us, powered by LiveChat

BoerenBed zoekt boeren

Home > BoerenBed zoekt boeren

Word lid van de BoerenBed familie!

Het BoerenBed zoekt boeren! Voer je een actief boerenbedrijf in een landelijke en rustige omgeving en vind je het leuk en belangrijk om je kennis over het bedrijf en de relatie tot de omringende natuur met gasten te delen? Dan biedt het BoerenBed een unieke gelegenheid om iets speciaals te ontwikkelen! Het BoerenBed is een seizoensgebonden verblijfsrecreatie formule gericht op families met jonge kinderen veelal afkomstig uit onze randstad. De doelgroep is betrokken en geïnteresseerd in het doorgeven van normen en waarden die passen bij verantwoordelijk en bewust leven.

Het BoerenBed kenmerkt zich door kwalitatieve en kleinschalige recreatie op actieve agrarische bedrijven waar de boer(in) een gedreven rol speelt. Kenmerk van het agrarisch bedrijf waar Het BoerenBed te vinden is, is de afwezigheid van ‘bio-industrie’ en heeft bij voorkeur een gemengde bedrijfsvoering. Specifieke bedrijfsvormen en regionale spreiding worden gebruikt om het aanbod naar de consument te positioneren en om de keuze binnen de formule variatie en inhoud te geven.

Het BoerenBed voert haar gasten terug in de tijd, terug naar de basis en de belangrijke dingen in het leven. Terug naar het eerlijke landleven van vroeger, maar wel in combinatie met het comfort van een goed bed, eigen toilet en stromend water in het eigen keukentje. Ook op de aangesloten boerderijen is deze eigenwijze mix tussen authentiek en comfortabel te vinden. Het BoerenBed is veelal gesitueerd op historische boerderijen met een uniek karakter die kenmerkende is voor de streek of regio, maar die het agrarisch bedrijf als hoofdtak behouden hebben.

Voor het ontwikkelen van een kwalitatief hoogwaardige locatie dien je te beschikken over een terrein van 1 hectare waar het mogelijk is om de luxe tent accommodaties op te laten gaan in het landschap (struiken, bomen, heggen of anderszins). Daarnaast dienen er enkele specifieke zaken geregeld te worden (zoals het aanvragen van een vergunning en het ontwikkelen van het terrein). Het BoerenBed ondersteunt je daarbij, maar verwacht wel een bereidheid vanuit de ondernemer om die zaken gemeenschappelijk te regelen en eventueel noodzakelijke investeringen te doen

Waarom kies je voor het BoerenBed?

– Een extra inkomen naar de activiteiten van de boerderij
– Een merk dat al meer dan 14 jaar actief is in diverse landen
– Wij vragen de Boerderijen weinig te investeren. Het BoerenBed investeert in de accommodaties
– Verschillende typen accommodaties voor elk seizoen
– Het BoerenBed verzorgt alle verkoop & marketing activiteiten
– Wij zorgen voor alle boekingen, betalingen en klantenservice

Wat zijn jouw voordelen?
– Extra inkomen
– Je eigen pagina op onze website
– Deel uitmaken van de BoerenBed familie met jaarlijkse bijeenkomsten
– Coaching vanuit het hoofdkantoor om de inkomstenstroom te verbeteren

Hoe werkt het?
– De boerderij zorgt voor ruimte, vergunningen en het klaarmaken van het terrein
– Het BoerenBed plaatst de tenten
– De boerderij verzorgt diverse faciliteiten (bijvoorbeeld een winkeltje voor extra inkomen)
– Wij doen de verkoop & marketing
– Je bent de gastheer/vrouw

Over Het BoerenBed
– Al meer dan 14 jaar een succesvol merk
– Jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers op de website
– Gemiddelde waardering van 9,4
– Verkoop in 5 verschillende markten en 4 talen
– Hoge kwaliteit
– Innovatief

Spreekt dit je aan en past jouw bedrijf bij het BoerenBed? Stuur dan een korte introductie met je contactgegevens aan info@boerenbed.nl.
Nieuwsbrief