Chat with us, powered by LiveChat
Hoeve den Overdraght

Een luxe familievakantie in Vlaanderen!

Dat je voor een geslaagde familievakantie niet altijd ver hoeft te reizen, blijkt wel wanneer je bij Het BoerenBed in België dubbel en dwars geniet van glamping op een van onze leuke boerderijen. Glamping is een nieuwe manier van kamperen met veel extra luxe. Daarbij blijft het echte vakantiegevoel in stand in onze comfortabele tenten die net zo zijn ingericht zoals vroeger de kamers van boerderijen!

Proef van het leven op een boerderij in Vlaanderen!

Een BoerenBed vakantie in België vindt altijd plaats op het erf van een boerderij waar nog dagelijks hard gewerkt wordt. Hier kun je proeven van het leven zoals de boer en de boerin dat al jarenlang leiden. Zo geniet je op ontspannen wijze van leuke werkzaamheden in de vrije natuur en de frisse buitenlucht!

Ontdek het goede leven in België

Vlaanderen is typische een streek waar het goede leven geleefd wordt. Men houdt er van lekker eten en drinken onder het genot van een goed gesprek, zoals je zelf kunt merken in de vele gastvrije horecagelegenheden. De hoofdstad Brussel en steden als Gent, Antwerpen en Mechelen hebben veel historische gebouwen en interessante musea. In Brugge waan je je, tijdens een boottocht door de stad, helemaal terug in de middeleeuwen, met veel prachtig gerestaureerde bruggen, huizen en kerken. En in Oostende kun je aan de kust heerlijke dagen vol zon, zee en strand doorbrengen!

Kies vandaag nog voor een originele familie vakantie!

Neem vandaag nog de beslissing en reserveer een originele glamping vakantie op een fraai gelegen boerderij van BoerenBed!

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief