Boek een glamping vakantie in de Ardennen

Dat het in het de Ardennen en Luxemburg goed toeven is, weten we allemaal. Dit blijkt wanneer je op een van de BoerenBed boerderijen een aantrekkelijke familievakantie boekt in de vrije natuur. Met glamping geniet je van alle moderne gemakken en eigentijds comfort. Maar je ervaart ook het typische gevoel dat bij kamperen hoort. Bezoek onze boerderij in de Ardennen: Ferme de Rochefort en Ardenne

Kamperen bij de boer in de Ardennen

Glamping bij het BoerenBed in België is een belevenis! Maak kennis met het leven op de boerderij midden in een natuurgebied of landgoed. Kom kamperen bij de boer in Wallonië en maak op deze manier, onder het genot van rust en fraai natuurschoon, kennis met het gevarieerde bestaan van een boerenfamilie! Genieten met een grote 'G': in België ga je het bourgondische boerenleven ervaren tijdens jullie boerderijvakantie in de Ardennen. Logeren bij de boer, op een unieke locatie met fantastisch uitzicht, wat wil je nu nog meer? Kamperen bij de boer wordt zo een unieke ervaring voor het hele gezin!

Wallonië is typisch een streek waar het goede leven geleefd wordt. Men houdt er van lekker eten en drinken onder het genot van een goed gesprek. Het Waalse deel van België heeft prachtige steden die zeker een bezoek waard zijn. Maak een bijvoorbeeld eens een citytrip naar Luik, Mons, Namen, Tournai of Charleroi!

Glamping Ardennen

Je zit altijd goed met luxe kamperen in de Ardennen!

Je verblijf in de Ardennen en Luxemburg staat garant voor een gedenkwaardige vakantie. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. De prachtige natuur met de vele beboste heuvels leent zich voor veel mooie wandelingen, of ritten op de racefiets of mountainbike.

Ook zijn er in het gebied veel rivieren waarop je heerlijk kunt kanoën, terwijl je volop geniet van de omgeving. Daarnaast kun je op verschillende locaties rondleidingen krijgen in kleine bierbrouwerijen waar nog op ambachtelijke wijze bier gebrouwen wordt. En de grotten van Remourchamps zijn je bezoek absoluut waard!

Boek direct online zo'n fantastische vakantie op een unieke locatie van het BoerenBed, en ervaar de originele combinatie tussen natuur, rust én actieve bezigheden in een schitterende omgeving!

Nieuwsbrief