Chat with us, powered by LiveChat

Ardennen

Boek bij Het BoerenBed familievakantie in de Ardennen!

Dat het in België goed toeven is, blijkt wanneer je op een van de BoerenBed boerderijen een aantrekkelijke familievakantie boekt in de vrije natuur. Met glamping geniet je van alle moderne gemakken en eigentijds comfort, terwijl ook het typische gevoel dat bij kamperen hoort, volledig bewaard blijft in een tent die is ingericht in de boerentraditie uit vervlogen tijden. Bezoek onze boerderij in de Ardennen: Ferme de Rochefort en Ardenne

Luxe verblijf in de Ardennen!

Glamping bij Het BoerenBed in België is een belevenis waarbij je kennis maakt met het actieve leven van de boer en de boerin op een volledig in bedrijf zijn de boerderij midden in een natuurgebied of op een beschermd landgoed. Kom kamperen bij de boer in België en maak op deze manier, onder het genot van rust en fraai natuurschoon, kennis met het gevarieerde bestaan van een boerenfamilie!

Je zit altijd goed met een BoerenBed familievakantie in België!

Je verblijf in de Ardennen staat garant voor een gedenkwaardige vakantie waarin voor jong en oud veel te beleven valt. De prachtige natuur met de vele beboste heuvels leent zich voor veel mooie wandelingen en ritten op de racefiets of mountainbike. Er zijn in het gebied veel rivieren waarop je heerlijk kunt kanoën terwijl je volop geniet van de omgeving. Je kunt op verschillende locaties rondleidingen krijgen in kleine bierbrouwerijen waar nog op ambachtelijke wijze gewerkt wordt. Daarnaast zijn de grotten van Remourchamps je bezoek absoluut waard!

De Ardennen: perfect voor een korte vakantie!

Boek direct online zo'n fantastische vakantie op een unieke locatie van Het BoerenBed,  en ervaar de originele combinatie tussen natuur, rust en actieve bezigheden in een schitterende omgeving!

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief