tiener, vakantie, gezin, BoerenBed

Een vakantie met tieners

Een vakantie met tieners is soms een echte uitdaging! Wat ga je doen? Rustig achteroverleunen terwijl de tieners zichzelf vermaken in een veilige en avontuurlijke omgeving. Het BoerenBed is de ideale vakantie voor groot en klein en alles dat daartussen zit!

Onze boerderijen zijn compleet ingericht voor tieners. Lekker rondstruinen en veel leren over het boerenleven, dat is waar een weekend of midweek om draait. Maak vrienden rond het kampvuur en organiseer een fierljep wedstrijd bij bijvoorbeeld Hoeve Waterschap!

Mijn kinderen zijn wat ouder, is Het BoerenBed dan nog geschikt?

Zeker! Het BoerenBed is uitstekend geschikt voor oudere kinderen. Ze kunnen heerlijk hun gang gaan in een veilige omgeving. Vrij rondstruinen door de bossen, kanoën in een rivier en zwemmen in zee. In de avond kunnen de tieners houthakken voor het vuur en voor een ouderwets gezelschapsspel ben je nooit te oud! De mogelijkheden zijn eindeloos.
Door de indeling van de accommodatie heeft iedereen privacy in de slaapkamers.  Zo is er een kamer met een stapelbed, ruime slaapkamer voor de ouders en de bedstee.

Welke locaties zijn geschikt?

Bijna alle boerderijen zijn geschikt maar en zijn een aantal perfecte locaties voor tieners. Zo heb je verschillende locaties die paarden hebben of in het bos gelegen zijn. Zo heb je bijvoorbeeld Het Wesselink waar iedereen zich helemaal kan uitleven in de prachtige natuur. Ga lekker fietsen, hardlopen of zwemmen. Je zult je hier geen moment vervelen!  Bekijk hier onze boerderijen in Nederland en België.

Nieuwsbrief