Een luxe camping familievakantie in Noord-Brabant

Wanneer je kiest voor kleinschaligheid en kwaliteit, dan is een luxe familievakantie in Brabant via BoerenBed een uitstekende optie voor jou. Glamping is dé trend voor kampeerders die houden van modern comfort in een zeer compleet ingerichte tent, waarin je tegelijkertijd de aantrekkelijke sfeer van het buitenleven blijft ervaren. Ontdek luxe camping in Noord-Brabant!

Kamperen bij de boer in Noord-Brabant

Dat Nederland een geweldig vakantieland is, ondervind je aan den lijve wanneer je een fantastische glamping vakantie doorbrengt op één van de BoerenBed boerderijen. Onze tenten staan altijd op het terrein van een boerderij waar nog volop gewerkt wordt. De boerderijen zijn namelijk gesitueerd in natuurgebieden of op beschermde landgoederen, waardoor je één wordt met het leven in een agrarische omgeving in een fraai natuurlandschap. Dus ontdek kamperen bij de boer in Noord-Brabant!

Luxe camping Noord-Brabant bij het BoerenBed

Via het BoerenBed kun je uniek kampeerplezier beleven: deze prachtige provincie in Nederland heeft namelijk veel te bieden qua natuur, cultuur, vermaak en, niet te vergeten: de Brabantse gastvrijheid! Het Brabantse landschap wordt bepaald door uitgestrekte landerijen en prachtige bosgebieden, waarin de Biesbosch en de Drunense en Loonse Duinen bekende beschermde natuurgebieden zijn. Daarnaast zijn Eindhoven, Breda en 's-Hertogenbosch leuke steden waar veel te winkelen en te zien valt. Ook de Efteling in Kaatsheuvel is natuurlijk een echte super leuke activiteit, met attracties voor het hele gezin. Verder kun je in Boxtel een leuke dag doorbrengen in Oertijdmuseum "De Groene Poort", waar zelfs enkele dinosaurusskeletten te bewonderen zijn. Kortom kom genieten van een luxe camping in Noord-Brabant!

Luxe camping Noord-Brabant

Kom luxe kamperen in Brabant bij het Mariahout in de Hei in Mariahout of De Brabantse Hei in Hooge Mierde. Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Bij BoerenBed overnacht je op werkende boerderijen, waar de boer en zijn vrouw een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Geniet van een vakantie op de boerderij met het hele gezin!

Kamperen bij de boer in Noord-Brabant

De vakanties van Het BoerenBed zijn er speciaal voor jou als vakantieganger met een voorkeur voor een unieke locatie waar natuur en rust de dienst uitmaken. Boek snel en eenvoudig online een bijzondere kampeerbeleving!

Nieuwsbrief