Canfields Farm

, ,

De boerderij Canfields Farm

Canfields ligt op 64 kilometer afstand van Londen en Brighton in het dorpje Rudgewick. Het vliegveld van Gatwick ligt op slechts 37 kilometer afstand dus deze locatie is ook uitermate geschikt voor Nederlandse gasten die het Engelse plattelands gevoel willen ervaren.

Kamperen op de boerderij in West Sussex

De familie Bargman bestaat uit boer Tim en boerin Sarah. Ze wonen samen met Tim’s moeder Erica, en hun eigen kinderen Toby en Charley met kat Tinker. De biologische boerderij in Canfields is erg geschikt voor actieve gezinnen. Naast de kwekerij zijn er ook kippen op de boerderij aanwezig, zodat je elke morgen een verse eitje kunt zoeken. Canfields heeft een traditie van de verkoop van boerderijmelk sinds 1948.

Leuke dingen om te doen vlakbij Horsham

De boerderij is gelegen tussen twee nationale parken, The North- en The South Downs. Fietsliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, in de prachtige natuur. Tim heeft speciaal voor de kinderen een speeltuin en -veld aangelegd. Op het veld kunnen ze heerlijk voetballen, honkballen en volleyballen. De omgeving biedt uitstekende wandel- en fietspaden aan de South Downs Way, bijvoorbeeld het schilderachtig jaagpad. Ook een rondvaart door de lokale grachten is een uitje om niet te missen! Canfields is aanvullend een ideale uitvalsbasis voor groepsuitjes en om te genieten van Glorious Goodwood, Fontwell en Ascot, de opera in Glyndebourne, de wereldberoemde polo locaties in het nabijgelegen Hurstwood en Cowdray, en de prachtige zomerse concerten in Petworth – en niet te vergeten de vijf golfbanen binnen acht kilometer van de boerderij.

plattegrond canfields

Accommodatie(s)


Adres Canfields Farm

Canfields Farm, wat is er te doen in de omgeving:

De gastfamilie

canfields
Tim & Sarah

Welkom bij Canfields Farm, wij zijn er van overtuigd een van de mooiste familieboerderijen te zijn in Sussex. We leven hier samen met onze zoon en dochter en moeder Erica. Wij genieten elke dag van het boerenleven en willen je graag onze prachtige boerderij laten zien!

Canfields Farm, wat vinden onze gasten?

Canfields Farm, soortgelijke locaties:

Nieuwsbrief