Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:
Home > Kindvriendelijke vakanties

Kindvriendelijke vakanties: Glamping met kinderen

Bij BoerenBed zijn alle locaties ideaal voor kindvriendelijke vakanties. Rustig achteroverleunen terwijl de kinderen lekker rond rennen in het hoge gras. BoerenBed is de ideale vakantie voor een vakantie voor groot en klein. Glamping met kinderen is echt een feestje!

Onze boerderijen zijn compleet ingericht voor de kinderen. Zij kunnen lekker rondstruinen en veel leren over het boerenleven. Op de meeste boerderijen kom je vooral koeien en kalfjes tegen, wie weet maak je tijdens je verblijf zelfs een geboorte mee! Wist je dat je een kalfje gewoon op je vingers kan laten sabbelen? Dit is omdat je de ondertandjes niet voelt, aangezien hun tong eroverheen valt. Met deze tandjes kunnen ze al oefenen met gras eten!

Luxe kamperen met de familie

Bij Het BoerenBed zijn niet alleen uitstekende faciliteiten voor kinderen, maar daarnaast geloven wij niet alleen in het feit dat ouders het naar de zin hebben als de kinderen dat hebben, maar ook dat dit andersom is. Aandacht voor elkaar en het gezin staan centraal. Dat is waar BoerenBed voor staat. Wil je zelf ervaren hoe je helemaal tot rust kan komen? Ervaar Glamping met kinderen!

De BoerenBed boerderijen zijn altijd zo ingericht dat ieder lid van het gezin een heerlijke vakantie heeft. Zo vind je tenten die uitkijken op de speel- en dierenweides, bij de douches zijn er op verschillende boerderijen aankleedkussens en een echte ouderwetse teil waar de kids in kunnen spetteren! Heb je nog iets nodig geef ons dan een seintje en wij kijken of we het mogelijk kunnen maken!

Glamping met kinderen

Doordat je op de boerderij logeert kan, je een kijkje nemen in het leven van de boer. Maak van dichtbij mee wat er allemaal moet gebeuren voordat de melk in de supermarkt ligt. De boerderij is de beste omgeving om heerlijk ongedwongen kennis te maken met de oud-Hollandse cultuur en (h)eerlijke producten. Glamping met kinderen is dé perfecte familie vakantie!

Bekijk hier onze boerderijen

Nieuwsbrief