Ga eens op boerderijvakantie en ontdek glamping met kinderen!

Bij BoerenBed zijn alle locaties ideaal voor kindvriendelijke vakanties. Rustig achteroverleunen terwijl de kinderen lekker rond rennen in het hoge gras. BoerenBed is de ideale vakantie voor een vakantie voor groot en klein. Glamping met kinderen is echt een feestje! Onze boerderijen zijn namelijk compleet ingericht voor de kinderen. Zij kunnen lekker rondstruinen en veel leren over het boerenleven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld meehelpen met de boerderijdieren eten geven, of samen met de boer op de trekker meerijden. Zo leert hij de kinderen over het leven op de boerderij:

  • Wat kun je allemaal maken van melk?
  • Wanneer worden er lammetjes geboren?
  • Hoeveel magen heeft een koe?Kindvriendelijke vakanties
  • Waar komen eitjes vandaan?

Luxe kamperen tijdens een kindvriendelijke glamping vakantie op het platteland

Bij BoerenBed zijn niet alleen uitstekende faciliteiten voor kinderen, maar daarnaast geloven wij niet alleen in het feit dat ouders het naar de zin hebben als de kinderen dat hebben, maar ook dat dit andersom is. Aandacht voor elkaar en het gezin staan centraal. Dat is waar BoerenBed voor staat. Wil je zelf ervaren hoe je helemaal tot rust kan komen? Ervaar glamping met kinderen!

De BoerenBed boerderijen zijn altijd zo ingericht dat ieder lid van het gezin een heerlijke vakantie heeft. Zo vind je tenten die uitkijken op de speel- en dierenweides, bij de douches zijn er op verschillende boerderijen aankleedkussens en een echte ouderwetse teil waar de kids in kunnen spetteren. Probeer eens een van onze boerderijen in de buurt van water!

Logeren bij de boer tijdens een authentieke kampeervakantie

Doordat je op de boerderij logeert kan, je een kijkje nemen in het leven van de boer. Maak van dichtbij mee wat er allemaal moet gebeuren voordat de melk in de supermarkt ligt. De boerderij is de beste omgeving om heerlijk ongedwongen kennis te maken met de oud-Hollandse cultuur en (h)eerlijke producten. Glamping met kinderen is dé perfecte manier om je familie vakantie door te brengen!

Bekijk hier onze boerderijen

Nieuwsbrief