Beleef jouw unieke glamping familievakantie!

Heb jij al plannen gemaakt voor je familievakantie? Er kan weer geboekt worden voor het nieuwe glamping seizoen! Het belooft een seizoen te worden vol nieuwe ontmoetingen en bijzondere vakanties. De nieuwe ontmoeting kun je hebben op je eigen favoriete boerderij met nieuwe kleine schattige knuffeldieren of bij onze nieuwe boerderijen.

Lente met de hele familie bij Het BoerenBed

De inwoners op de boerderij verdubbelen zich, kleine lammetjes hebben de fles nodig en de koeien gaan weer naar buiten! Wat een spektakel om dit allemaal vanuit je eigen tent mee te maken, bijvoorbeeld bij een luxe camping in Brabant of een boerderijvakantie in België!

Zomervakantie op de boerderij

Heerlijk spetteren over het erf, met de waterpomp heb je zo een watergevecht op gang of wat dacht je van het boerenzwembad bij Het Wesselink? Hou jij meer van de zee, bezoek ons dan op een van de Waddeneilanden!

Glamping tijdens de herfst op de boerderij

De meeste verandering vind je in de herfst. Lekker door de plassen stampen, een frisse neus halen tijdens een boswandeling of lekker warm met een kopje verse chocolademelk rond het kampvuur. Welk seizoen je ook kiest voor jouw glamping vakantie, bij Het BoerenBed staat kwaliteit en kleinschaligheid altijd voorop.

Nieuwsbrief