De meest bijzondere familievakantiekleinkinderen met opa en oma

Tijdens een BoerenBed vakantie staat het gezin centraal en daarom is het heerlijk om een familievakantie met opa en oma te boeken. De sfeer van samenhorigheid, van weer bij elkaar zijn en vooral samen dingen doen; al is het maar de tafel dekken, koken of de afwas met de hand doen. Natuurlijk is er ook alle tijd voor een leuk gezelschapsspel! Er wordt meer met elkaar gepraat dan thuis. Volledig tijd voor elkaar zonder afleiding van de hedendaagse techniek.

Kinderen krijgen de ruimte om zorgeloos rond te struinen in een avontuurlijke omgeving. Zo komen mensen weer in contact met elkaar. En is dat niet precies waar een familievakantie voor is?

Met de familie samen en toch apart

Al onze boerderijen hebben een beperkt aantal tenten. Op vakantie, een weekendje weg of iets bijzonders te vieren met een besloten groep? Huur dan gewoon de hele boerderij af en ontvang ook nog eens groepskorting!

Rondom onze tenten is voldoende ruimte om privacy te waarborgen, maar ze staan wel zo dicht bij elkaar dat contact snel is gelegd. Zo kunnen mensen bij elkaar zijn, zonder op elkaars lip te zitten.

Kleinkinderen en opa’s en oma’s

Wat zal dat een prachtige herinnering worden samen met opa en oma op vakantie! Een leerzame maar zeker ook een rustgevende manier om gezellig samen op vakantie te gaan. De BoerenBed boeren staan klaar om je verblijf zo leuk mogelijk te maken en denken graag met je mee over de invulling. Zo kun je bijvoorbeeld pizza in de authentieke broodoven bakken, soep boven het open vuur maken, vis roken in de rookton en pannenkoeken bakken in de BoerenBed Tent of buiten als het lekker weer is. Beleef een vakantie in Nederland waarin het gezin centraal staat.

Nieuwsbrief