Zomervakantie 2017 | Luxe kamperen | Familievakantie | BoerenBed

Zomervakantie bij Het BoerenBed

Home > Zomervakantie bij Het BoerenBed

zomervakantie, familievakantie, glamping

Luxe kamperen tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is het boerenleven volop in gang! De eerste groentes worden geoogst en de dieren gaan naar buiten, een heerlijke tijd om even weg te gaan tijdens de schoolvakantie.

Geniet van het zonnetje in je ligstoel met uitzicht op de koeien in de wei. Ook voor de nodige verkoeling wordt gezorgd. Zo hebben de meeste boerderijen iets met water; een heus boerenzwembad of een rivier op het erf. Neem hier een kijkje naar alle mogelijkheden voor in de zomervakantie.

Zomervakantie 2018

Zomervakantie 2018 regio Noord: 21 juli 2018 t/m 2 september 2018
Zomervakantie 2018 regio Midden: 14 juli 2018 t/m 26 augustus 2018
Zomervakantie 2018 regio Zuid: 7 juli 2018 t/m 19 augustus 2018

Schoolvakantie in het buitenland

Beleef een heerlijke zomervakantie in eigen land of trek er verder op uit, heb jij wel eens aan de Engelse kust gedacht? Daar vind je een van de mooiste surfstranden van Europa. Of bezoek in de zomervakantie de Duitse oostkust. Hier vind je een BoerenBed boerderij vlak bij de bekende stranden van Rügen en Zingst en op nog geen half uur rijden van het historische centrum van Stralsund (Unesco werelderfgoed).

Zomerse glamping familievakantie

Een echte familievakantie kenmerkt zich doordat iedereen evenveel kan genieten. Bij Het BoerenBed kunnen de kinderen vrij hun gang gaan en alles over het boerderijleven leren terwijl de ouders lekker achterover leunen met een goed boek. Aan het eind van de dag verzamel je met z’n allen aan de picknicktafel om elkaar je avonturen te vertellen. Wat een heerlijke familievakantie! Bekijk hier al onze boerderijen met beschikbaarheid voor de zomervakantie


Nieuwsbrief