Glamping vakantie in het Zwitserse Wallis

Wie op zoek is naar ontspanning, vindt zijn genot in Wallis, de op twee na grootste provincie van Zwitserland, in het zuidwesten van het land. In het noordelijke deel, waar de onze glamping locatie Wallis te vinden is, wordt Duits gesproken. Maar in de richting van het meer van Genève, ontmoeten de Franssprekende Zwitsers elkaar. Prachtige landschappen, indrukwekkende bergen en romantische valleien zullen de natuurliefhebber imponeren!

De vakantiebestemming voor jullie familievakantie in Wallis

Wallis is de ideale bestemming voor een vakantie met kinderen. Hier kunnen zowel kinderen als volwassenen genieten van het gevoel van vrijheid. Bovendien zorgt het mediterrane klimaat voor veel zonuren. Één van de meest populaire activiteiten hier is wandelen. Voor elk wandeltype is er een passende wandelroute. Kies tussen een ontspannen wandeling of juist voor een wandeling op een avonturenpad of tussen hoge bergtoppen!

Vakantie op de boerderij in Wallis

Wallis vind je op een hoogte van 1500 meter in het schitterende Lötschental. Deze prachtige locatie ligt ongeveer 90 km ten zuiden van Bern in een klein dorpje met 14 inwoners. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken door middel van de Lötschbergtunnel. Het dichtsbijzijnde dorp Blatten ligt op 15 minuten lopen door de ongerepte natuur, een unieke wandelervaring!

Nieuwsbrief