Glamping vakantie in de Zwitserse regio Lötschental!

Ontspanning vind je in Wallis, de op twee na grootste provincie van Zwitserland. Gelegen in het zuidwesten van het land. In het noordelijke deel van deze provinvie, in de regio Lötschental ,waar zich ook Wallis bevindt, wordt Duits gesproken. Op weg naar het Meer van Genève vind je de Frans sprekende Zwitsers. Geniet van prachtige landschappen, indrukwekkende bergen en laat je imponeren door het diepe dal.. Voor de echte natuurliefhebbers!

Jouw luxe kampeerbestemming: het Lötschental in Zwitserland

Het Lötschental, waarin de idyllische rivier Lonza van Langgletscher slingert tot aan de Rhône, wordt omringd door tal van 3000m hoge bergen. De mensen die hier wonen worden"Lötscher 'genoemd. De bewoners behouden hier nog de oude gewoonten van de regio. Kerken en kapellen zijn er in overvloed en enkele bezienswaardigheden in het Lötschental zijn de historische plaatsen Blatten, Ferden, Kippel en Wiler.

Slaap op de boerderij Wallis tijdens je luxe kampeervakantie

Bij Wallis Karin en Dani Ritler kom je dichter tot het pure boerenleven op een biologische boerderij in de provincie Wallis. Op de boerderij worden schapen gefokt en Karin is gepassioneerd kok, die tevens kooklessen geeft. Gezinnen met kinderen vinden in het Lötschental talrijke speeltuinen en zwembaden. Het gebied rondom de boerderij is ideaal voor heerlijke wandelingen of bergbeklimmingen. Fietsers ervaren de ideale omstandigheden voor mooie fietsroutes, van pleziertochten tot uitdagende mountainbike routes!

Nieuwsbrief