Zomervakantie op de boerderij

Tijdens de zomervakantie is het boerenleven volop in gang! De eerste groentes worden geoogst en de dieren gaan naar buiten, een heerlijke tijd om even weg te gaan. Geniet van het zonnetje in je ligstoel met uitzicht op de koeien in de wei. Ook voor de nodige verkoeling wordt gezorgd want sommige boerderijen liggen dichtbij water, hebben een heus boerenzwembad of een rivier op het erf.

Zomervakantie noord: 10 juli t/m 22 augustus 2021
Zomervakantie midden: 17 juli t/m 29 augustus 2021
Zomervakantie zuid: 24 juli t/m 5 september 2021

zomervakantie zwemmen
zomervakantie

Zomervakantie in het buitenland

Beleef een heerlijke vakantie in eigen land of trek er verder op uit, heb jij wel eens aan de Engelse kust gedacht? Daar vind je een van de mooiste surfstranden van Europa. Of bezoek in de zomervakantie de Duitse oostkust. Hier vind je een BoerenBed boerderij vlak bij de bekende stranden van Rügen en Zingst en op nog geen half uur rijden van het historische centrum van Stralsund (Unesco werelderfgoed).

Een echte familievakantie kenmerkt zich doordat iedereen evenveel kan genieten. Bij het BoerenBed kunnen de kinderen vrij hun gang gaan en alles over het boerderijleven leren terwijl de ouders lekker achterover leunen met een goed boek. Aan het eind van de dag verzamel je met z’n allen aan de picknicktafel om elkaar je avonturen te vertellen. Wat een heerlijke familievakantie!


Nieuwsbrief