Luxe kamperen tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is het boerenleven volop in gang! De eerste groentes worden geoogst en de dieren gaan naar buiten, een heerlijke tijd om even weg te gaan tijdens de schoolvakantie. Geniet van het zonnetje in je ligstoel met uitzicht op de koeien in de wei. Ook voor de nodige verkoeling wordt gezorgd. Zo liggen sommige boerderijen dichtbij water, hebben een heus boerenzwembad of een rivier op het erf: lees hier meer

Boek nu je glamping verblijf op de boerderij tijdens de zomervakantie 2020

Zomervakantie 2020 regio Noord: 4 juli t/m 16 augustus
Zomervakantie 2020 regio Midden: 18 juli t/m 30 augustus
Zomervakantie 2020 regio Zuid: 11 juli t/m 23 augustus

Schoolvakantie in het buitenland

Beleef een heerlijke zomervakantie in eigen land of trek er verder op uit, heb jij wel eens aan de Engelse kust gedacht? Daar vind je een van de mooiste surfstranden van Europa. Of bezoek in de zomervakantie de Duitse oostkust. Hier vind je een BoerenBed boerderij vlak bij de bekende stranden van Rügen en Zingst en op nog geen half uur rijden van het historische centrum van Stralsund (Unesco werelderfgoed).

Zomerse glamping familievakantie

Een echte familievakantie kenmerkt zich doordat iedereen evenveel kan genieten. Bij het BoerenBed kunnen de kinderen vrij hun gang gaan en alles over het boerderijleven leren terwijl de ouders lekker achterover leunen met een goed boek. Aan het eind van de dag verzamel je met z’n allen aan de picknicktafel om elkaar je avonturen te vertellen. Wat een heerlijke familievakantie!


Nieuwsbrief