Luxe kamperen tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is het boerenleven volop in gang! De eerste groentes worden geoogst en de dieren gaan naar buiten, een heerlijke tijd om even weg te gaan tijdens de schoolvakantie. Geniet van het zonnetje in je ligstoel met uitzicht op de koeien in de wei. Ook voor de nodige verkoeling wordt gezorgd want sommige boerderijen liggen dichtbij water, hebben een heus boerenzwembad of een rivier op het erf: lees hier meer.

Boek nu je verblijf op de boerderij tijdens de zomervakantie 2021

De data van de zomervakantie 2021 zijn dit jaar als volgt:

Noord: 10 juli t/m 22 augustus
Midden: 17 juli t/m 29 augustus
Zuid: 24 juli t/m 5 september

Schoolvakantie in het buitenland

Beleef een heerlijke vakantie in eigen land of trek er verder op uit, heb jij wel eens aan de Engelse kust gedacht? Daar vind je een van de mooiste surfstranden van Europa. Of bezoek in de zomervakantie de Duitse oostkust. Hier vind je een BoerenBed boerderij vlak bij de bekende stranden van Rügen en Zingst en op nog geen half uur rijden van het historische centrum van Stralsund (Unesco werelderfgoed).

Zomerse familievakantie

Een echte familievakantie kenmerkt zich doordat iedereen evenveel kan genieten. Bij het BoerenBed kunnen de kinderen vrij hun gang gaan en alles over het boerderijleven leren terwijl de ouders lekker achterover leunen met een goed boek. Aan het eind van de dag verzamel je met z’n allen aan de picknicktafel om elkaar je avonturen te vertellen. Wat een heerlijke familievakantie!


Nieuwsbrief