Boerenbed 9689 Boerenbed 9689

Beleef een onvergetelijke zomervakantie in Nederland

yellow background
>
yellow background

Bekijk meer

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background
Boerenbed 3
<
Lange warme avonden
•

Geen zin om de hele zomer te staycationen? Dat snappen we helemaal. De laatste week op school is geweest, de schooltas hoeft niet meer ingepakt te worden en het is tijd om uit te slapen. Oftewel: de schoolvakantie is begonnen! Het is prachtig zomerweer in Nederland. Dagen gevuld met trampoline springen, skelteren, spetteren in de hottub en hutten bouwen. Even een paar dagen níét verzinnen wat jullie nou weer gaan doen, want het avontuur roept je al bij aankomst op de boerderij. Goed voor ei-de-loos plezier!

Bij BoerenBed ben je verzekerd van écht rust, maar toch vol avontuur. De kinderen zal je nauwelijks zien - want ja, zeg nou eerlijk: je ontmoet niet elke dag zoveel nieuwe (dieren)vriendjes. Tel de sterren aan de hemel en rooster marshmallows boven het kampvuur. En na kinderbedtijd? Dan ruil jij die marshmallows in en doe je het nog even dunnetjes over met een gin-tonic.

Omdat de zomervakantie zó vol zit, hebben we hieronder een handig overzicht voor jou van de allerlaatste tenthuisjes in Nederland. De beschikbaarheid loopt van 22 juli t/m 19 augustus. Zien we je snel?

De laatste beschikbaarheid bekijken

Check De laatste beschikbare tenten deze zomer
Check Warme zomeravonden
Check Door heel Nederland
Check Veel waterpret
-
Check Het échte vakantiegevoel
Check Omringd door groen
Check Gezellig barbecueën
Check Met je blote voeten in het gras
-

Zo ziet een zomer bij BoerenBed eruit

Geliefdfotografie 28
Boerenbed 7826
DSC 6398
Boerenbed 0525 2
Hoeve Waterschap Skelteren 1 ECBA 20210720 0004
Boerenbed 0120 kopiëren
Brabant 57 1
DSC01853
Hoevede Betuwe 15 1
Delangeweide22
Web 1274
Hoeve Waterschap Luchtballon 3 ECBA 20210719 0017 1
A7300325
DSC 3374
120 A9109
Delangeweide22
IMG 3051
120 A9093
IMG 8978
Geliefdfotografie 53

Zin in een vakantie dicht bij huis?

Behoefte aan een vakantie in Nederland? Geen onzekerheid over de laatste maatregelen op de plek van bestemming. Wie denkt dat het échte vakantiegevoel in Nederland ontbreekt, die heeft het mis. Ga op boerderijvakantie dicht bij de kust in Zeeland, beleef waterpret in Friesland of ga eilandhoppen van Terschelling naar de andere waddeneilanden. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie in de natuur, nieuwe dorpen en steden wil ontdekken, met kinderen op pad wilt of bijzonder wilt overnachten. Bij BoerenBed vind je het allemaal.

BoerenBed biedt kindvriendelijke vakantie door heel Nederland. Kleinschalige en gemoedelijke familiecampings midden in de natuur. Kom naar je favoriete hotspot of ontdek je liever een nieuwe boerderij. Is jouw hond net zo gek op het boerderijleven als jij en kan je last minute geen oppas meer regelen voor je hond? Geen probleem! Dan mag hij bij BoerenBed gewoon mee!

<
Krijg je geen spijt van!

Boek jouw unieke ervaring