Boerderijvakantie tijdens de wintermaanden

Een boerderijvakantie alleen in de zomer? Niet bij BoerenBed! Bij ons kun je namelijk ook in de winter verblijven in een van onze knusse Houten Vakantiehuisjes. Breng samen met je gezin de wintervakantie door op een van onze boerderijen. Zo ben je er toch nog even tussenuit, zonder ver te hoeven reizen. Helemaal corona proof! Tijdens deze winter heb je verschillende mogelijkheden bij ons en geniet je van winterse sferen op een van onze locaties.

Onderstaande locaties zijn open van november 2020 t/m maart 2021:

Kerstvakantie met de familie

Een kerstvakantie op de boerderij is leuk voor de hele familie! De kerstvakantie is dit jaar van 19 december 2020 t/m 3 januari 2020. Duizenden Nederlanders zoeken elke winter de sneeuw en de bergen op voor een week op de latten. De meeste mensen verblijven in een hotel, maar deze wintervakantie wil je vast wat dichter bij huis blijven?! Onze BoerenBed locaties in Nederland, België en Duitsland zijn de perfecte bestemmingen voor dit jaar.

Ontdek onze Duitse locatie vlakbij wintersportparadijs Winterberg! Op een hoogte van ongeveer 440 meter, in het hart van het Hochsauerland, vind je Hof Keppel. Deze unieke en rustig gelegen boerderij is omgeven door weiden en bossen. De bekende wintersportplaatsen als Winterberg ligt op 25 kilometer en Willingen op 50 kilometer. Voor de kinderen is veel te doen want er is een speeltuintje, knuffelschuur en een speelhoek met stro. De Houten Vakantiehuisjes hebben hier een prachtig uitzicht. De ski’s kunnen eenvoudig worden gestald op de boerderij, waar een ski opbergplek is met skischoenen-droger. Indien je toch liever de warmte op zoekt is onze nieuwe bestemming op Corsica perfect!

Nieuwsbrief