Een wandelvakantie op de boerderij

wandelvakantie natuurDe locaties van BoerenBed lenen zich uitstekend voor een wandelvakantie door de prachtige ligging in de natuur. Heerlijk even aan niets hoeven denken en weg van alle dagelijkse zorgen, dit kan prima tijdens een ontspannen wandeling. Lekker keten, gezellig kletsen en de prachtige natuur bewonderen. De een rent de heuvel op en de ander ontwijkt een plas. Samen gezellig wandelen is de ideale manier om helemaal te ontspannen. Iedere boerderij heeft zijn eigen routes, de boer en boerin kunnen je hier alles over vertellen! Zo kan jong of oud lekker wandelen op vakantie.

Wandelen op de Veluwe

BoerenBed boerderijen vind je altijd in de buurt van de mooiste natuurgebieden, zodat deze vakantie de familievakantie van je leven wordt. Trek er op uit om de mooiste natuur van Nederland te spotten, zo vind je hertjes op de Veluwe of mooie gekleurde paddenstoelen tijdens de herfst. Iedere boerderij heeft zijn eigen mooie wandelroutes; in Zeeland kan je over het laarzenpad lopen naar het knusse Veere. Het pad begint achter de weilanden van de boerderij dus vergeet je laarzen niet! Op de boerderij op Terschelling loop je zo naar de duinen. Heerlijk uitwaaien in de zilte zeelucht en lekker op het strand een drankje drinken.

Wandelen tijdens je familievakantie

Een beetje saai zullen de tieners misschien denken, maar wacht maar tot je dat prachtige weiland vol mais ziet. Dit is verstoppertje op gevorderden niveau. Dit worden herinneringen om nooit te vergeten. Klik hier voor meer informatie over onze boerderijen voor een onvergetelijke wandelvakantie!

Wandeling met een ezel

Een hele speciale wandeling maak je bij De Kalverweide, hier kan je een van de ezels meenemen om mee te wandelen. Boerin Femmie geeft je een heerlijke picknickmand mee. Een van de twee lieve, maar soms een beetje koppige, ezels Lucky of Layla wandelt met je mee. Als de beentjes van de kleinste moe worden mogen de kleinste op de rug van een van de dames!

Alpaca wandeling

Ook super leuk is een wandeling met een alpaca! Dit kan bij alpaca boerderij Mariahout in de Hei of bij Landgoed Volenbeek, daar hebben ze een alpaca wonen genaamd Speech. Ook bij Hoeve de Betuwe hebben ze twee alpaca’s wonen waar jij met veel plezier een rondje mee mag wandelen. De altijd vrolijke alpaca’s zijn geweldige dieren en vinden het super leuk om met jou op pad te gaan.

Nieuwsbrief