Beleef in Engeland een bijzondere familie vakantie in Zuid Wales!

Genieten van een glamping familie vakantie in een bijzonder deel van Engeland doe je bij Het BoerenBed. Glamping is dé moderne manier van vakantie vieren waarbij je voorzien bent van comfortabele eigentijdse luxe in een tent die is ingericht volgens de traditie van het boerenleven zoals dat vroeger was. Op deze manier geniet je van een compleet en ludiek vakantieverblijf dat op het erf van een boerderij staat!

Leef mee in het ritme van een boerderij in Zuid Wales!

De boerderijen van Het BoerenBed staan ten allen tijde op het terrein van agrarische bedrijven waar de boer en boerin nog volop aan het werk zijn. Je mag er tijdens je familie vakantie meehelpen met de werkzaamheden, of gewoon kijken naar wat er allemaal gebeurd op een bedrijvige boerderij. En dat allemaal in een omgeving vol rust en aantrekkelijk natuurschoon in een uniek stuk Engeland!

Ervaar de specifieke sfeer van eeuwenoud landschap en historische plaatsen!

Zuid Wales is een regio die gekenmerkt wordt door uitgestrekte natuurgebieden zoals het Brecon Beacons National Park. In het historische graafschap Glamorgan verwijst nog veel naar het vroeg-middeleeuwse koninkrijk. Een prachtige stad als Newport aan de rivier de Usk, heeft een geschiedenis die helemaal teruggaat tot de bronstijd toen het gebied al door mensen bewoond werd. In de oude hoofdstad Cardiff zie je nog veel van de oorspronkelijke huizenbouw terwijl je in moderne winkelstraten prima een dagje kunt shoppen!

Nieuwsbrief