Luxe kamperen in Noord Wales in een prachtige ambiance

Glamping in Noord Wales via Het BoerenBed is de perfecte manier om een geweldige familievakantie te beleven in een comfortabele tent, voorzien van de luxe die je thuis gewend bent. Je kunt na een warm welkom op de boerderij genieten van een zorgeloze vakantie in de Welshe natuur. Het voelt als een gerieflijke hotelkamer in een landschappelijke ambiance.

Ervaar het buitenleven in Noord Wales zonder in te leveren op comfort

Glamoureus kamperen is de trend van vandaag. Je kunt enerzijds de natuur aanraken en anderzijds kun je in je ruime accommodatie gebruikmaken van moderne faciliteiten. Je slaapt op echte bedden, beschikt over een toilet en stromend water, kunt koken op een houtgestookt fornuis en je kunt je 's avonds warmen bij een houtkachel. Bovendien kun je buiten de barbecue aansteken en gezellig met je hele gezin of vriendengroep aan de picknicktafel eten.

Een luxe familie vakantie in ruig en bergachtig gebied

Je verblijft in het ruige, bergachtige deel van Wales, dat aan de oostkant wordt begrensd door Engeland. Leer wat biologisch boeren inhoudt en trek er vanuit je 6-persoons comforttent op uit naar het nabijgelegen Nationaal Park Snowdonia. Je ziet de hoogste berg, de 1085 meter hoge Mount Snowdon, al van verre. De omgeving leent zich goed voor een pittige wandeling of fietstocht. In het Carneddau gebergte sta je oog in oog met vele grazende schapen. Een familievakantie in het noorden van Wales stelt je in staat de '7 wonderen van Wales' te ontdekken. Snowdon is daar één van, de Overton Yew bomen (oude taxusbomen op het kerkhof van St. Mary's in Overton-on-Dee) en de grote waterval Pisttyll Rhaeadr zijn twee andere natuurwonderen die je niet mag missen tijdens je glamping vakantie in dit deel van Groot-Brittannië.

Nieuwsbrief