Glamping vakantie op het platteland van Wales in Gwynedd

Een provincie geflankeerd door de kustlijn, indrukwekkende bergen en door ijs uitgehouwen valleien. Gwynedd biedt zijn bezoekers schitterende stranden, spannende berglandschappen, fascinerend cultureel erfgoed en nog veel meer! Het is geen geheim dat Noord-Wales een aantal van de beste outdoor-activiteiten ter wereld heeft. Van raften tot golfen, wandelen en fietsen, of gewoon een heerlijke middagwandeling over het strand, er is genoeg te ontdekken in Gwynedd!

Gwynedd: een graafschap rijk aan geschiedenis

Het schilderachtige Llŷn-schiereiland en het grootste deel van het Snowdonia National Park bevinden zich in Gwynedd. Bezoek het landschap van Nant Gwynant voor een adembenemend uitzicht, je kunt hier de fundamenten zien van een 12e-eeuwse toren van de prinsen van Gwynedd. De buitenmuren zijn oorspronkelijk van een 2000 jaar oud fort op de heuveltop, en zijn overblijfselen uit de vroeg Middeleeuwse periode. Ook is het zekerde moeite waard om een bezoek te brengen aan Llyn Dinas, een prachtig meer gevormd door gletsjers. Verder zijn er tal van historische plekjes die een bezoekje waard zijn. Bijvoorbeeld de abdij van Aberconwy in de stad Conwy en de kerken van St. Mary's en All Saints. Deze laatste is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de stadsmuren van Conwy, een van de mooiste middeleeuwse steden van Europa! Ook een bezoekje waard is Criccieth Castle. Vergeet niet om je camera mee te nemen als je deze prachtige locatie bezoekt, want het biedt een prachtig uitzicht op Cardigan Bay.

Glamping boerderijen in Gwynedd

Je bent verzekerd van een warm ‘Welsch’ welkom als jullie op Glanmor Isaf Farm aankomen voor jullie glamping vakantie. De boerderij heeft een prachtig uitzicht op Snowdonia en het Carneddau gebergte, waar schapen en koeien grazen. Aan de andere kant spot je een privé kiezelstrand, dat op loopafstand ligt van de boerderij! De boerderij is gemakkelijk bereikbaar via de verbeterde A55 Expressway en ligt op een kleine twee uur rijden van Manchester. Daarnaast hebben we nóg een boerderij in Gwynedd: Pant y March Farm ligt hoog op de berghelling met uitzicht op Llyn Tegid/Lake Bala (het grootste meer in Wales!) Yr Aran, Arenig Fawr en andere bergtoppen in Snowdonia. De locatie van de twee HeerenBoer tenten is echt overweldigend, met verreikende uitzichten over het meer. Vanwege de bergachtige locatie is de boerderij een oase van rust, waar jongere bezoekers veilig kunnen ronddwalen. En als de dag ten einde loopt kun je (vanuit de privé-hot tub naast je tent) genieten van een spectaculaire, gloeiende zonsondergang die in het meer glinstert..

Nieuwsbrief