Glamping vakantie in Carmarthenshire

Carmarthenshire is één van de historische provincies van Wales met de drie grootste steden Llanelli, Carmarthen en Ammanford. Carmarthenshire is al sinds de prehistorie bewoond, vanaf het moment dat de provinciestad werd gesticht door de Romeinen. Daarnaast is dit graafschap is voornamelijk een landbouwprovincie, met uitzondering van het zuidoostelijke deel, dat ooit sterk geïndustrialiseerd was met mijnbouw, staalproductie en vertinnen.

Breng je familievakantie glamping door bij Cwmberach Uchaf Farm

Cwmberach Uchaf Farm is een boerderij van maar liefst 80 hectare op de prachtige Black Mountain in het Brecon Beacons National Park. De tenten liggen in een beschut hoekje van de boerderij en hebben allemaal een prachtig uitzicht op de vallei en bergen. Daarnaast vind je op Cwmberach Uchaf vele diersoorten, zoals schapen, geiten, (en in het voorjaar) lammetjes en biggen. En verder kun je hier heerlijke honing proeven uit de eigen bijenkorven!

Avonturen beleven tijdens je luxe kampeervakantie in Carmarthenshire!

Carmarthenshire biedt een breed scala aan buitenactiviteiten. Een groot deel van de kust is redelijk vlak. Het omvat het Millennium Coastal Park, dat zich tot 16 km mijl ten westen van Llanelli uitstrekt tot het National Wetlands Centre. Verder vindt je in de omgeving een gigantische golfbaan, en de havens van Burry Port en Pembrey. Tenslotte zijn er een aantal middeleeuwse kastelen, heuvelforten en stenenformaties (vergelijkbaar met Stonehenge) die jullie kunnen bezoeken in deze regio.

Nieuwsbrief