Glamping vakantie in Arfon

Liefhebbers van het buitenleven zullen de overvloed aan activiteiten in de regio Arfon zéker waarderen! Het spreekt voor zich dat een dagje uit naar Snowdonia absoluut op de agenda moet staan, vooral voor de mountainbikers en wandelaars onder jullie. Maar behalve wandelen en fietsen zijn er ook andere activiteiten te beleven in het Snowdonia National Park: neem de kleintjes bijvoorbeeld mee voor een bezoek aan de Snowdon Mountain Railway. Dit is een toeristisch treintje dat 7,5 km reist van Llanberis naar de top van Snowdon, de hoogste bergtop in Wales. Geniet van de adembenemende vergezichten wanneer je de top bereikt! Of verken de middeleeuwse vesting van Harlech Castle die bovenop een uitloper van een rots dichtbij de Ierse zee is gelegen.

Breng je vakantie door op het Engelse platteland, bij Glanmor Isaf Farm

Je bent verzekerd van een warm ‘Welsch’ welkom als jullie op Glanmor Isaf Farm aankomen voor jullie glamping vakantie. De boerderij heeft een prachtig uitzicht op Snowdonia en het Carneddau gebergte, waar schapen en koeien grazen. Aan de andere kant spot je een privé kiezelstrand, dat op loopafstand ligt van de boerderij! De boerderij is gemakkelijk bereikbaar via de verbeterde A55 Expressway en ligt op een kleine twee uur rijden van Manchester. Bij aankomst staat jullie een mooie traditionele boerderij van Wales te wachten, in een prachtige en vredige omgeving. Vanaf de lente zijn er zijn lammetjes in overvloed, die met de fles gevoerd kunnen worden tot eind juni. En direct naast de boerderij ligt het strand waar een overvloed aan kokkels en mosselen voor jullie kampvuur te vinden zijn!

Activiteiten tijdens een luxe kampeervakantie in Arfon

Voor de avonturiers onder jullie zijn op de Menai Straits en op het Plat Menai Centre watersportactiviteiten te beoefenen. Tevens bij Betws-y-Coed en Llanberis zijn er buitenactiviteiten in overvloed, en men kan vogelspotten op Llanfairfechan. Allemaal op slechts circa 20 minuten afstand!

Nieuwsbrief