Een visvakantie rondom de boerderij

Ben jij gek op visvakanties? Dan is een van de BoerenBed locaties zeker iets voor jou! Met zo veel prachtig schoon natuurwater in de buurt heb je zo een vis gevangen. Ben je een beetje handig, dan weet je wat er ‘s avonds op het menu staat. Op de buitenkoker voor iedere tent heb je deze vis zo lekker gegrild.

Rust en ruimte

Heerlijk ontspannen op de boerderij en niets moet en alles mag, deze modus heb je zo te pakken als je bij Hoeve Waterschap of Hoeve Meskenwier op de privé steiger zit met je hengel.

Vissen in het buitenland

Ben jij op zoek naar meer uitdaging? Kom dan vissen naar zalm bij BoerenBed Collection Chesters. Op dit landgoed vind je naast de luxe tent met hot tub en douche, een mijl lange visplek waar je aan twee kanten van de rivier zalmen kunt vangen. Deze rivier, de Terviot staat bekend om zijn vele vis. In de zomer bieden John en Ellie viscursussen aan. Wil jij een ervaren visser worden? Dan kan je bij Upper Shadymoor vliegvis lessen nemen. Ben je klaar met vissen? Dan kun je heerlijk relaxen in de hot tub aan het meer. Als je geluk hebt kan je een van de hertjes voorbij zien komen tijdens zonsondergang. Neem hier een kijkje naar al onze boerderijen


Nieuwsbrief